Forside » Webshop

Julewebshop HELE ÅRET rundt

Her finder du et utal af julevarer til meget fordelagtige priser hele året rundt og Danmarks måske største udvalg af stearinlys.

Helårsvarer finder du også da vi forhandler både stearinlys, servietter og sæsonvarer.

Hos os kan du selvfølgelig handle online 24/7 og få varerne leveret i løbet af 1-3 hverdage.

Læs mere om fragt og handelsbetingelser lige her alttiljul.dk/handelsbetingelser/

Vi byder dig velkommen!

Lys og jul

Du kan finde et af Danmarks største udvalg i lys af stearin, til alle årets tider og fester. Et er sikkert levende lys og julen hører sammen. Jul er hygge og når man tænder et stearinlys kommer hyggen automatisk snigende. At sidde sammen i et skær fra stearinlys bringer bare varme og ro i stuen.

De forskellige lyskategorier:

  • Bloklys fås i mange farver, tykkelser og højder og kan stå selv. De bruges mest i grupper fx på glas eller fade. Vi har også en ren stearin bloklys gruppe.
  • Adventslys er til adventskranse, adventsdekorationer og fås med og uden spys, i mange farver og former.
  • Kalenderlys er til at tælle dagene ned til jul og de fås i så mange forskellige designs og man kan også selv skabe sine egen ved hjælp af en talstrimmel som kan sættes på lige det lys man gerne vil have.
  • Stagelys er som ordet indikerer til lysestager. De fås ofte i sampak med flere i stk. i posen. Det er elegante lys der ofte er dyppede og hænger sammen to og to.
  • Dekorationslys bruges generelt ofte til dekorationer sammen med pynt både til jul og fester. De er ofte tykkere i bunden og er kegleformede.
  • Diverse lys er en kategori hvor vi har samlet alle de lys der er lidt specielle. Her finder du fyrfadslys, kertelys, kirkegårdslys, stearinlys i sjove faconer, flydelys og duftelys.

Brug de forskellige filtre under kategorierne for at afgrænse og gøre din søgning mere specifik og overskuelig. Her kan du vælge type, diameter, farve og om dine lys skal være i ren stearin. Samme type filtre kan anvendes i andre kategorier så som julekugler.

Her på webshoppen finder du alt hvad et julehjerte kan begære. Alt hvad du ønsker skal du få, lige til døren. Bestil hellere i dag end i morgen.

Nisser

Kæmpe udvalg af nisser, pyntenisser, ting til nisselandskab og kravlenisser m.m. Hos Øster Skovgård Julehandel er vi så glade for nisser at vi har vores egen udendørs Nissesti, hvor du kan gå en tur med dit barn eller familien. Her er der aktiviteter og sjove oplevelser for alle på den ca. 500-600 m lang. Du kan læse meget mere om Nissestien og de oplevelser du kan få her.

Køb nisser fra Øster Skovgårds webshop Alttiljul.dk. og få leveret dem lige til din dør. Hurtigt, billigt og nemt, hele året rundt. Vi sender pakker med GLS og PostNord hver dag. Nisseserier sælges både i webshoppen og i julebutikken. Dog findes de ikke alle begge steder i samme udgaver og antal.

I de forskellige serier, kommer der hvert år nye modeller til. Nogle år kan det være genoptryk af gamle og nostalgiske modeller. På den måde er det muligt at samle sig en stor julenisse samling af både gamle modeller og nye modeller. Herunder kan du se de 7 forskellige serier af nisser vi forhandler. I hver serie findes der bl.a. forskelligt udvalg af figurer, kravlenisser, servietter med potiver af nisserne, krus, gavemærker, stickers, vinylark, julekugler, DIY-varer, julekalendere, juletræstæpper osv. Nissedør og Tilbehør til nissedør er en kategori, hvor vi fører rigtig mange varer, så du kan opbygge din helt egen nissehistorie for dine børn. 

Kæmpe udvalg i julepynt og virkelig mange stearinlys

I Øster Skovgårds webshop handler vi med mange forskellige varer, også helårsvarer, men de fleste af vores varer er julerelaterende. Vi indkøber og udvælger selv alle vores varer og vælger præcis de varer ud som vi ved kunderne efterspørger. Husk det er jer vi ønsker at gøre tilfredse og derfor er vi meget interesserende i at høre fra jer. Så medtager vi gerne ideer når vi er ude at shoppe nyheder og tilbud ind. Vi er stærke og rutinerede til at forhandle de bedste priser, så det kommer jer til gode. Det er derfor vi kan tilbyde eksempelvis kvalitetslys i alle mulige farver til helt uhørt lave priser, ja, måske Danmarks laveste. Vi er vandt til at pakke varerne så de sikkert kan sendes ud til dig uden at lysene knækker. 

Hos os kan du købe alt hvad du behøver til dit juletræ fra bund til top. Vi klæder om vi så må sige dit træ på fra top til bund. Ynder du en bestemt stil og at forny din julepynt, kan du gøre det her uden at blive klædt helt af.

Du finder næppe et større udvalg af juletræspynt og julekugler på nettet! På Øster Skovgård har vi en hel afdeling bare med kugler, i hundredevis af forskelligheder. Det giver os også mulighed for at have det bedste udvalg af julekugler på nettet.

Vores store butik og lager bugner fra top til tå med pynt til juletræet.
Her finder du alt til dit juletræ, lige fra juletræslys og lysholdere, til topstjerner og juletræstæpper.

Vi kan også tilbyde mange typer pyntegrønt og gran på webshoppen. Det er altid friskklippet fra egen plantage og kan sendes i løbet af 1-3 dage. 

Nisser er et speciale hos os og vi fører mange typer af dem, både de kendte nostalgiske og de finurlige og sjove. Mange af nisserne kan stå ude når de er af materialet polystone. Skriv polystone i søgefeltet eller tryk på dette link for at se disse varer. Det betyder du kan lave fine nisselandskaber på et havebord og mange af varerne hertil kan du naturligvis finde i de forskellige kategorier her på shoppen.

Kategorien diverse julevarer indeholder alt mulig julepynt, julekalendere, gaver, figurer og diverse ting til dekorationer, servietter af alle slags, hobby og DIY-ting, tøj til julebrug, spil der er fantastiske til både mandel- og kalendergaver. Krybbespil kan du også finde her og der har vi et stort og meget eksklusivt udvalg.

Sidst men ikke mindst kan du i vores kategori om helårsvarer og stærke tilbud finde varer der bruges hele året og det er også her vi har virkelig mange stearinlys i kasser.