Tilbud

Adventslys i glas 4 stk. med tal. GRØN med julehjerte. 10 cm. høje lys til advent

50,00 DKK

Adventslys i glas 4 stk. med tal.
GRØN farvet stearin og med guld tal og julehjerte på to sider.
Glassene er 10 cm høje 10 og har en diameter på 6 cm.
Adventslysene leveres i gennemsigtig ækse og glassene kan genbruges.
Lys i glas er velegnede til brug på steder hvor levende lys i stager er udsatte.
De står meget stabilt og flammen er beskyttet af glasset.
Lav nemt, hurtigt og billigt din egen advents dekoration til jul med disse flotte adventslys i glas med de 4 adventstal.

På lager

Varenummer (SKU): 83001144 Kategorier: ,

Beskrivelse

Adventslys i glas er en forholdsvis ny vare. Denne form for adventslys er en meget sikker måde at have stearinlys i en juledekoration tændt på, idet stearinlyset og flammen ikke kan nå brændbart materiale i kalender dekorationen. Man kan binde et dekorationsbånd omkring glasset og binde en sød sløjfe med lidt gran og julekugler. Advendslys og kalenderlys i glas kan også anvendes i en almindelig juledekoration på et fad med gran og kogler og andet julepynt til dekorationer liggende på fadet. Når du skal tænde dit kalenderlys i glas, når det efterhånden er brændt et stykke ned i glasset, er det en fordel enten at bruge en fyrfadslighter eller en lang tændstik alttiljul.dk/butik/taendstikker-med-nis-family-50-stk-14-cm/ Julemåneden, december, er årets mørkeste tid, og stearinlys, og dermed også kalenderlys har derfor længe hørt julen til. Kalenderlys skaber hygge og stemning når dagene tælles til juleaften. Vi har mange forskellige kalenderlys. Lige fra de tynde kalenderlys, som stagelys, op til de tykke bloklys som kalenderlys. Der er også kalenderlys som keglelys eller som her et kalenderlys i glas. se mere her: alttiljul.dk/?s=lys+i+glas
Hvordan skal dit kalenderlys være i år? Skal det være tykt eller tyndt? Rød eller hvid? Hos os finder du alle typer kalenderlys – der er helt sikkert også et kalenderlys til dig. Når du skal vælge dit kalenderlys, skal du overveje hvor mange brændetimer kalenderlyset skal have. Vi har kalenderlys som almindelige stagelys, kalenderlys i kegleform, kalenderlys i glas, kalenderlys med diameter 3 cm., kalenderlys som bloklys med diameter fra 5 cm. og op til de helt store og tykke kalenderlys med diameter på 8 cm. Du kan se vores udvalg af kalenderlys her alttiljul.dk/produkt-kategori/kalenderlys/
Gode råd om lys:
– Lad ikke lys brænde uden opsyn
– Sørg for at holde ”skålen” (hulningen hvor flammen brænder) ren. Urenheder, som f.eks. vægerester, tændstikker, grannåle o.s.v. vil blive trukket op i vægen og påvirke lysets brændeevne, og kan resultere i, at lyset opfører sig aparte og brænder med en dårlig flamme. Urenheder kan også slå hul i siden på lyset, og en flydende paraffin eller stearin løber uhæmmet med vægen som en fakkel.
– Vægen må max. Være 1 cm., da der ellers kan dannes en klump for enden af vægen med for stor en flamme, som kan medføre evt. sodskader. Sluk lyset, såfremt flammen flakker, er for høj eller lyset oser, og nap vægen af til 1 cm.. Lyset kan derefter tændes igen.
– Placèr altid lysene i behørig afstand til varmekilder såsom TV, radiatorer, brændeovn, andre tændte lys o.s.v., da disse kan få lyset til at brænde uhensigtsmæssigt. Vægen er tilpasset lysets brændeevne ved normal stuetemperatur, så flammen vil blive påvirket og dermed brænde ufordelagtigt, hvis temperaturen omkring lyset overstiger normal stuetemperatur.
– Placèr altid lys i stager, fade eller beholdere, der er beregnet til formålet.
– Flyt ikke på tændte lys, da den opvarmede og flydende voks kan skvulpe over og lave vokspletter og evt. forbrændinger.
– Hold lys væk fra børn og dyr, for at undgå forbrændinger
– På lys med dekorationsgenstande, så som metalstikkere, snor og lignende, skal dette fjernes efterhånden som lyset brændes ned.
– Sluk lyset korrekt med en lyseslukker, hvorved osen ved slukningen formindskes mest muligt.

Yderligere information

Vægt 1,2 kg
Placering

10-05-05

DanishGerman