Adventslys RØDE stearinlys med spyd 4 x 18 cm. 4 lys pr.pk.

53,00 DKK

Røde bloklys som adventslys til adventskrans eller adventsdekoration.
Stearinlysene har 2 metalspyd sat i bunden af stearinlyset, så det er klar til at stikke i
adventskransen eller oasis i din juledekoration.

Røde glatte bloklys med metalspyd.
Diameter 4 cm. Højde 18 cm.
Brændetid 26 timer pr. lys
Der er 4 stk. ens stearinlys i pakken til den billige pris.

På lager

Varenummer (SKU): 1856 Kategorier: ,

Beskrivelse

Det største udvalg af stearinlys til adventslys i rød og andre farver til adventskrans og dekorationer. Billige kvalitets stearinlys med lang brændetid fra dansk lysfabrik.
De 4 adventssøndage er det tradition at tænde et stearinlys, et såkaldt adventslys, enten i en adventskrans eller i en adventsdekoration. Køb billige adventslys i julebutik webshop. Stearinlys til adventskrans og advents dekorationer. Vi har et kæmpe udvalg af kvalitets stearinlys og adventslys produceret i Danmark..

Find de bedste og billigste stearinlys til adventskranse og juledekorationer her. Som adventslys i din adventskrans eller advents dekoration kan du bruge alle slags stearinlys.
Stearinlysets diameter må helst ikke være breddere end tykkelsen på din adventskrans.
Har du købt stearinlys med isatte metalspyd, er lysene klar til at stikke i adventskransen eller oasis eller ler i din adventsdekoration.
Hvis ikke dine stearinlys har metalspyd isat, kan du købe metalspyd til stearinlys her alttiljul.dk/butik/metalspyd-til-stearinlys-20-stk/
Du kan også vælge at bruge metal lysholder til bloklys i din adventskrans.
Lysholdere i metal er perfekte at anvende i sine juledekorationer eller adventskranse. En lysholder gør det let at skifte stearinlyset ud, og du kan udnytte mest muligt af dine stearinlys, uden at være bekymret for, om lyset brænder ned i dekorationen (husk dog altid at holde øje med tændte stearinlys). Der findes lysholdere til bloklys, fyrfadslys, almindelige stagelys og til juletræslys / kertelys. Hos os kan du købe lysholdere til alle slags stearinlys og vi har lysholdere i sort metal, guld metal og sølv metal og med flere forskellige diameter og højder. Du kan se vores udvalg her alttiljul.dk/?s=lysholder Når du skal lave juledekorationer til dit hjem, finder du pynt til din juledekoration nemt og billigt her. At lave juledekorationer til jul er noget af den hyggeligste aktivitet man kan gøre i dagene i december op til jul. Det er sjovt og hyggeligt at lave sin egen juledekoration. Du kan lave juledekoration med kalenderlys, som du må begynde at tænde allerede den 1. december. Du kan også lave juledekorationer med bloklys eller med dekorationslys. Man kan vælge røde lys og hvide lys, som er meget traditionelle julefarver, men det er også populært at vælge et stearinlys i en farve, som passer ind i dit hjem. Her på siden kan du købe bloklys alttiljul.dk/produkt-kategori/bloklys/ og dekorationslys alttiljul.dk/produkt-kategori/dekorationslys/ i mange farver og størrelser

Yderligere information

Vægt 1,28 kg
Placering

10-04-04

DanishGerman