Tilbud

Adventstal i metal med snor, sæt á 4 tal

10,00 DKK

Sæt med de 4 adventstal 1 2 3 og 4 i sort malet metal med natursnor. Tallene er 4 cm. høje og 2 cm. brede. Tallene kan bruges til at lave sine egne adventslys med tal, og tallene kan bruges til alle former for stearinlys, ved at hænge dem på stearinlyset med den påsatte snor. Det er MEGET VIGTIGT, at man husker at flytte snoren ned, efterhånden som lyset brænder ned, for at der ikke går ild i snoren. Adventstallene er fremstillet af metal, og kan ikke brænde.
For en mere brandsikker måde at lave adventslys med tal på, kan du påsætte tallene med en metalnål. som ikke kan brænde. Det er dog stadig en god ide at flytte tallene nedad på lyset, efterhånden som lyset brænder ned, for ikke at risikere at varme genstande falder ned på underlag, som kan smelte.

På lager

Varenummer (SKU): 1314017 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

De 4 adventssøndage markeres nemt med disse 4 Adventstal i metal med snor. Lav nemt din egen adventsdekoration ved hjælp af disse advents tal.
De 4 adventssøndage er det tradition at tænde et stearinlys, et såkaldt adventslys, enten i en adventskrans eller i en adventsdekoration. Køb billige adventslys hos os, og med disse adventstal, som kan sættes på stearinlyset, kan du markere hvilken adventssøndag, man er nået til. Det er kvalitets stearinlys produceret i Danmark..
Bloklys leveres fra alttiljul.dk hjem til din dør, billigt og hurtigt!
Stearinlysene er en af vore store artikler. Hvert år sælger vi ca. 14 tons stearinlys. Vi har et kæmpe udvalg af kvalitets-stearinlys op til 70-80% under normal butikspris. Vi opkøber overskudsproduktioner, udstillingspaller, »lykkepaller« og udvalgte varer fra dansk anerkendt lysfabrik, så kvaliteten på lysene er 1. kvalitet helt i top selvom vore priser er helt i bund. Stearinlysene er dansk producerede og testet for topkvalitet i brændeevne og sodetal.
Mangler du lys til fest, hygge eller hverdag? Du finder et stort udvalg af lys i stearin her på vores webshop, til meget konkurrencedygtige priser.
Her i vores online butik har vi stearinlys til hele året, ja hele livet. Vi har rigtig mange forskellige bloklys og andre stearinlys. Du kan her på hjemmesiden finde tykke bloklys, tynde bloklys, lave bloklys, høje bloklys, glatte bloklys, bloklys med riller, kuglelys, stagelys, dekorationslys, kertelys, figurlys, fyrfadslys. Kalenderlys, adventslys, julelys og alle slags i et væld af farver og størrelser.
Stearinbloklys skaber stemning og hygge. Køb billige bloklys i kvalitets stearinlys, med lang brændetid hos os.
Find stearinlys til fest – f.eks. stearinlys til barnedåb, konfirmation, bryllup, sølvbryllup, fødselsdag, havefest – ja til alle livets fester. Vi synes bare at bloklys giver en fantastisk julestemning. Og det er der mange andre der også synes. Derfor har vi så stort et udvalg – Både her på vores webshop og i vores gårdbutik, som er åben alle dage op til jul, samt på udvalgte datoer uden for julen. Hvis du bestiller som firma, institution eller privatperson her på nettet, er der meget favorable leveringspriser. Se vores handelsbetingelser og læs mere om leveringspriser.
Gode råd om lys:
– Lad ikke lys brænde uden opsyn
– Sørg for at holde ”skålen” (hulningen hvor flammen brænder) ren. Urenheder, som f.eks. vægerester, tændstikker, grannåle o.s.v. vil blive trukket op i vægen og påvirke lysets brændeevne, og kan resultere i, at lyset opfører sig aparte og brænder med en dårlig flamme. Urenheder kan også slå hul i siden på lyset, og en flydende paraffin eller stearin løber uhæmmet med vægen som en fakkel.
– Vægen må max. Være 1 cm., da der ellers kan dannes en klump for enden af vægen med for stor en flamme, som kan medføre evt. sodskader. Sluk lyset, såfremt flammen flakker, er for høj eller lyset oser, og nap vægen af til 1 cm.. Lyset kan derefter tændes igen.
– Placèr altid lysene i behørig afstand til varmekilder såsom TV, radiatorer, brændeovn, andre tændte lys o.s.v., da disse kan få lyset til at brænde uhensigtsmæssigt. Vægen er tilpasset lysets brændeevne ved normal stuetemperatur, så flammen vil blive påvirket og dermed brænde ufordelagtigt, hvis temperaturen omkring lyset overstiger normal stuetemperatur.
– Placèr altid lys i stager, fade eller beholdere, der er beregnet til formålet.
– Flyt ikke på tændte lys, da den opvarmede og flydende voks kan skvulpe over og lave vokspletter og evt. forbrændinger.
– Hold lys væk fra børn og dyr, for at undgå forbrændinger
– På lys med dekorationsgenstande, så som metalstikkere, snor og lignende, skal dette fjernes efterhånden som lyset brændes ned.
– Sluk lyset korrekt med en lyseslukker, hvorved osen ved slukningen formindskes mest muligt.

Yderligere information

Vægt 0.02 kg

Du kunne også være interesseret i...

  • Advents tal med nål, SØLV, sæt á 4 tal

    26,00 DKK
DanishGerman