Æbler på wire til dekorationer, 36 stk. diameter 3 cm.

110,00 DKK

Kunstige æbler til dekoration, 36 stk. i bundter med á 6 stk. på 10 cm tråd.Diameter 3 cm. Meget flot dekorationsmateriale.
Disse dekorationsæbler er flotte at dekorere et fad med eller at ligge på noget mos i en krukke udenfor. Giver julehygge og julestemning i dit hjem.
Æblerne er lavet af et plastikmateriale, så de tåler fugt og frost og kan derfor anvendes i UDENDØRS dekorationer til kirkegård, krukker, dørkranse m.m. men bærene er også særdeles dekorative i f.eks. juledekorationer med kalenderlys eller almindeligt bloklys.

Undgå at fuglene spiser bærene i dekorationerne på kirkegården – brug disse kunstige men meget naturlige røde æbler.

På lager

Varenummer (SKU): 312013 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Dekorationer med mos, gran, æbler og kogler er meget klassisk julepynt. Det er nemt at pynte op til jul med grankogler, gran, troldegrene eller andre smukke grene fra haven. Og når det hele er pyntet op oser det af julehygge i dit hjem. Det behøver ikke at koste meget at pynte op til jul. Se vores KÆMPE udvalg af dekorationspynt, nisser, juletræspynt, stearinlys og meget meget mere her på shoppen alttiljul.dk
Du kan se vores store udvalg af forskellige kogler og andet pynt og tilbehør til juledekorationer her alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/til-juledekorationer/

Yderligere information

Vægt 0,25 kg
Placering

01-02-05

DanishGerman