Tilbud

Apoteker Nissen – julefigur Nissen Asger med skål med risengrød

99,00 DKK

Nissefigur til jul i serien med Apoteker Nissen. Julefiguren er 12 cm. høj og har en diameter på 8 cm.
Nisse figuren er fremstillet af polystone.
Apoteker nisser er malet i gammeldags jule farver som grå, mørkerød, bordeaux og råhvide nuancer med patina, så de ser gamle ud.
Apoteker Nissen Asger står med en stor skål risengrød i sine hænder. Asger er en drillenisse. Selvom Asger er lilla, er han den største drillenisse af alle
nisser. Asger kan finde på sjove drillerier i alle kroge, hvor han befinder sig. Faktisk finder man ham oftest de steder, han helst ikke må være. Han er den nisse,
som kan finde på at flytte rundt på ting og skabe forvirring blandt menneskene. Så pas på, inden du putter salt på risengrøden og sukker på dit blødkogte æg.

På lager

Varenummer (SKU): 68001046 Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Hver enkelt Apoteker nisse har et navn og alle har sit eget unikke talent. Asger er en drillenisse. Du kan købe Apoteker nisser her på vores nisse-shop og jule webshop. Du kan læse om hver enkelt nissefigur ved varenummeret her på webshoppen. Læs om hvad der er helt specielt, for den enkelte Apoteker nisse. Apoteker Nissen er malet i flotte gammeldags antikke farver og har det skønneste ansigt som udstråler både julehumør, nisse drilleri og julestemning. Alle Apoteker nisser leveres i en meget flot æske med gennemsigtig forside, så man kan se nissefiguren i æsken. Udenpå æsken står skrevet en fortælling om netop den Apoteker nisse, som æsken indeholder. Køb dine Apoteker nisser hos os, og start en tradition med at samle på Apoteker nisser. Brug også Apoteker nisser som en personlig gave til en ven, et barn eller barnebarn med samme navn som nissen eller med samme egenskaber. Apoteker nisser er en hel ny verden af søde nissefigurer.

Yderligere information

Vægt 0,38 kg
Placering

48-03-02

Du kunne også være interesseret i...

  • Tilbud nissefigur apoteker nissen elias ligger på kagerulle

    Apoteker Nissen – nissefigur Nissen Elias ligger på kagerulle

    74,00 DKK
  • Tilbud nissefigur apoteker nissen sofus har lavet snemand

    Apoteker Nissen – julefigur Nissen Sofus og flot snemand

    89,00 DKK
DanishGerman