Babynisse dreng og pige med bamse, kører rød motorcykel med sidevogn

111,00 DKK

Julefiguren forestiller 2 babynisser der kører på en rød motorcykel med sidevogn.
Babynisser fra Pobra er populært julepynt, både som samleobjekt og som figurer til nisselandskaber.
Denne figur hedder R på fotoet.
Denne nissefigur måler 10×10 cm.
Babynisser er fremstillet af polystone.
Babynisser er en af de populære julefigurer af Susanna Hartmann.

På lager

Varenummer (SKU): 4784R Kategorier: ,

Beskrivelse

Babynisser i der kører på mototcykel. Køb sjove og hyggelige julefigurer med Babynisser her. Vi har et kæmpe udvalg af Babynisser i webshop.
Leder du efter søde nissefigurer som julepynt til dit hjem? Se disse fantastiske Babynisser i polystone i et utal af sjove situationer til hele hjemmet.
Babynisser der leger i sne, babynisser på ski, babynisser med dyr – du finder her det største udvalg af Babynisser online. Nemt og billigt til din adresse.
Vi forhandler og har et kæmpe udvalg af Babynisser til nisselandskab og julepynt til dit hjem. Find figurer og andet tilbehør til nisselandskab nemt og billigt her.
Nisselandskab hører julen til. Med disse søde babynisser fra Pobra er det nemt at lave sit helt eget julelandskab. Køb vat, nisser og små juletræer her.
De populære nissefigurer Babynisser med det karakteristiske stribede tøj køber du her. Vi har det største udvalg af Pobra nisser og andet julepynt.
Babynisser er fremstillet af polystone, som også kan anvendes som udendørs julepynt. Disse nisser er perfekte til nisselandskaber, julelandskab og snelandskab. Babynisserne har et dejligt ansigtsudtryk og udstråler julehumør.

Hvordan skal dit nisselandskab være i år? Her finder du alt til dit julelandskab.
En dejlig gammeldags tradition er at lave nisselandskab og det er nemt og hyggeligt at lave, når man har anskaffet sig de forskellige figurer og andet tilbehør, som man vil anvende i sit julelandskab. Når først nisselandskabet er på plads, med de forskellige figurer man har valgt at bruge, så er det helt sikkert at julestemningen kommer og julehumøret er på sit højeste. Der er rigtig mange måder man kan lave sit nisselandskab på. Man kan vælge at bruge pladevat som underlag, som skal forestille hvidt sne alttiljul.dk/butik/pladevat-str-50-x-200-cm/ eller man kan drysse hvidt kunstigt sne ud på hylden, vindueskarmen eller hvor man nu har valgt at lave sit landskab alttiljul.dk/butik/kunstig-sne-100-g-meget-billig-loes-plastik-sne/ Både pladevat og kunstigt sne kan du købe i mange forskellige portions størrelser her på webshoppen alttiljul.dk.
Når det hvide underlag er lagt på plads, kan du begynde at indrette dit julelandskab med forskellige julefigurer. Vi har et væld af muligheder for nissefigurer og nissefamilier, som kan bruges til julelandskab. Udover denne viste Nissefamilie, kan man vælge en nissefamilie som de populære babynisser alttiljul.dk/produkt-kategori/nisseshop/babynisser/ hvor der findes utrolig mange varianter af nissefigurer. Man kan også vælge de gode gammeldags og nostalgiske Bramming nisser til dit julelandskab alttiljul.dk/produkt-kategori/bramming-nisser/ og du kan vælge at sætte små huse, kunstige juletræer, små gadelygter, kirker og meget andet i din juleby, helt efter dit eget ønske. Vi har rigtig mange ideer til tilbehør til nisselandskab her alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/julefigurer/
At hygge sig med børnene eller børnebørnene for at lave julelandskab er virkelig kvalitetstid for familien. Og når landskabet er færdigt, kan man sammen med børnene digte julehistorier om nisserne, som bor i julelandsbyen.
Lav en juletradition i familien om, at julelandskabet skal laves inden december måned. Brug derefter de 4 adventssøndage til at samles omkring nisselandskabet og lad børnene fortælle med deres fantasti, hvad de tror der sker i nissernes verden. Børn har en dejlig fantasi, og når det drejer sig om nisser og jul, så vil du blive overrasket over, hvad de kan finde på af sjove historier. Og nisserne – de elsker at samle store og små i juletiden, når deres nisselandskab skal findes frem og danne rammen om en del af familiens julehygge.

Yderligere information

Vægt 0,3 kg
DanishGerman