Babynisser i skole, nisselærer og elever – ialt 7 figurer

245,00 DKK

Babynisser fra Pobra er et populært samleobjekt og til nisselandskab.
Dette fantastiske Nisseskole sæt består af 1 julefigur, som er lærer ( nisselærer ) og 6 nissefigurer, som er skoleelever.
Ialt 7 figurer i højden 4 – 6 cm.
Prisen er for hele nisseskole sættet.

Babynisser er fremstillet af polystone.

Babynisser er en af de populære julefigurer af Susanna Hartmann, og vi har et kæmpe udvalg her på Alttiljul.dk

Ønsker du flere lærer til din Nisseskole, så kan du købe flere Nisselærer på varenr. 4728

På lager

Varenummer (SKU): 4727 Kategorier: ,

Beskrivelse

Dette fantastiske Nisseskole sæt med de populære Babynisser, er som skabt til nisselandskab og hyggelige julefortællinger. Nisseskolens elever er både frække, artige og uartige mens de skal lære at skrive og regne og læse hos skolen Nisselærer. Brug disse hyggelige og meget flot lavet nissefigurer til at skabe julehygge og julestemning i dit hjem.
Leder du efter nye nisser til dit nisselandskab? Med disse Pobra Babynisser kan du lave det flotteste nisselandskab. Læg pladevat på hylden eller i vindueskarmen, og sæt babynisser og små juletræer derpå, og vupti, – så har du lavet et julelandskab hurtigt og nemt. Vi har mange forskellige babynisser i forskellige størrelser. Du kan altid finde en babynisse, som passer i julelandskabet, idet de fås i
mange størrelser og i mange sjove situationer.
De populære nissefigurer Babynisser med det klassiske stribede tøj køber du her. Vi har det største udvalg af Pobra nisser og andet julepynt.
Babynisser er fremstillet af polystone, som også kan anvendes som udendørs julepynt. Disse nisser er perfekte til nisselandskaber, julelandskab og snelandskab. Babynisserne har et dejligt ansigtsudtryk og udstråler julehumør.

Hvordan skal dit nisselandskab være i år? Her finder du alt til dit julelandskab.
En dejlig gammeldags tradition er at lave nisselandskab og det er nemt og hyggeligt at lave, når man har anskaffet sig de forskellige figurer og andet tilbehør, som man vil anvende i sit julelandskab. Når først nisselandskabet er på plads, med de forskellige figurer man har valgt at bruge, så er det helt sikkert at julestemningen kommer og julehumøret er på sit højeste. Der er rigtig mange måder man kan lave sit nisselandskab på. Man kan vælge at bruge pladevat som underlag, som skal forestille hvidt sne alttiljul.dk/butik/pladevat-str-50-x-200-cm/ eller man kan drysse hvidt kunstigt sne ud på hylden, vindueskarmen eller hvor man nu har valgt at lave sit landskab alttiljul.dk/butik/kunstig-sne-100-g-meget-billig-loes-plastik-sne/ Både pladevat og kunstigt sne kan du købe i mange forskellige portions størrelser her på webshoppen alttiljul.dk.
Når det hvide underlag er lagt på plads, kan du begynde at indrette dit julelandskab med forskellige julefigurer. Vi har et væld af muligheder for nissefigurer og nissefamilier, som kan bruges til julelandskab. Udover denne viste Nissefamilie, kan man vælge en nissefamilie som de populære babynisser alttiljul.dk/produkt-kategori/nisseshop/babynisser/ hvor der findes utrolig mange varianter af nissefigurer. Man kan også vælge de gode gammeldags og nostalgiske Bramming nisser til dit julelandskab alttiljul.dk/produkt-kategori/bramming-nisser/ og du kan vælge at sætte små huse, kunstige juletræer, små gadelygter, kirker og meget andet i din juleby, helt efter dit eget ønske. Vi har rigtig mange ideer til tilbehør til nisselandskab her alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/julefigurer/
At hygge sig med børnene eller børnebørnene for at lave julelandskab er virkelig kvalitetstid for familien. Og når landskabet er færdigt, kan man sammen med børnene digte julehistorier om nisserne, som bor i julelandsbyen.
Lav en juletradition i familien om, at julelandskabet skal laves inden december måned. Brug derefter de 4 adventssøndage til at samles omkring nisselandskabet og lad børnene fortælle med deres fantasti, hvad de tror der sker i nissernes verden. Børn har en dejlig fantasi, og når det drejer sig om nisser og jul, så vil du blive overrasket over, hvad de kan finde på af sjove historier. Og nisserne – de elsker at samle store og små i juletiden, når deres nisselandskab skal findes frem og danne rammen om en del af familiens julehygge.

Yderligere information

Vægt 0,35 kg
Placering

03-03-01

DanishGerman