Babynisser på julekrus, 10 cm. høj, 35 cl. porcelæn

25,00 DKK

Drikkekrus, julekrus med julemotiv med mange Babynisser, der leger i sne og danser om juletræ. Motivet går hele vejen rundt om julekruset.
Kruset kan indeholde 35 cl. Højde 10 cm. Diameter foroven 7,5 cm.
Dette krus har en solid hank som er god at holde ved.
Julekruset kan anvendes i microovn og må også rengøres i opvaskemaskine.
Dette julekrus er godkendt til fødevarer og må anvendes til både kolde og varme drikke.

På lager

Beskrivelse

Julekrus med de populære Babynisser giver den perfekte julestemning, der hvor de kommer på bordet. Værtindegaver, kalendergaver og adventsgaver kan nemt laves med disse skønne julekrus til varme og kolde drikke.
Varm kakao med flødeskum og dejlig varm gløgg med mandler og rosiner, det er noget vi alle kan lide ved juletid og når det er koldt. Eller en god kop kaffe eller en dejlig smagfuld krus te. Hvem kender ikke det at sidde sammen med familien eller vennerne og nyde et krus med noget dejligt varmt at drikke. Krus med julemotiv er et stort hit og her på webshoppen alttiljul.dk kan du købe mange forskellige modeller og størrelser med mange forskellige julemotiver. Kig dig omkring på siden og vælg netop det krus eller de krus, som du allerbedst kan lide. Det er som om, at det der er i kruset smager meget bedre, når det bliver serveret i et hyggeligt krus med et godt håndtag, så man rigtig kan sidde og varme sig ved det. Tænd et stearinlys – måske er det kalenderlyset eller adventslyset, som skal tændes og dæk op med juleservietter og julepynt på bordet, så vil julestemningen helt sikkert komme til dig. Julekrus er også en fantastisk ide som gave til f.eks. kalendergave til både børn og voksne, adventsgave, værtinde gave hvor du måske har puttet en pose kaffe, en dejlig julete eller noget andet ned i kruset. Skal du have julegæster, så vil dit julebord få de højeste karakterer af dine gæster, hvis du dækker op med flotte julekrus.. Når der er indbudt til julefrokost og julefest, så vil disse krus med julemotiv helt sikkert gøre glæde og give højt humør og julestemning rundt om bordet. Prøv det bare selv !
Julekrus kan anvendes i microovn og må også rengøres i opvaskemaskine. Dette julekrus er godkendt til fødevarer og må anvendes til både kolde og varme drikke.
Dette krus er en del af den store serie med de populære Babynisser, som bruges som julepynt, til nisselandskaber og julelandskaber. Kig dig omkring i vores julewebshop alttiljul.dk hvor du kan købe alt i julepynt til din jul.

Yderligere information

Vægt 0,39 kg
Placering

06-04-01

DanishGerman