Bloklys LILLA med riller, 6,8 x 10 cm. Kasse med 10 stk. med “Lyngby riller”

135,00 DKK

Ekstra TILBUD. Lilla bloklys, rillet stearinlys fra ASP-Holmblad. Kasse med 10 stk.
Stearinlysets overflade er rillet ligesom bølgepap, og dette mønster giver en flot stjerneformet overflade øverst på stearinlyset, når det brænder.
Diameter 6,8 cm. Højde 10 cm.
Vægt 340 gram. Brændetid ca. 35 timer pr. lys
Vi forhandler de smukke bloklys med riller ” Lyngby ” i mange farver og størrelser. Dette lilla rillede stearinlys er utrolig smukt både til hverdag og fest.
Her på Alttiljul.dk sælger vi stearinlys som bruges hele året rundt. Vi har mange andre slags lys end julelys.
Vi sælger 1. kvalitets stearinlys til billige priser, fordi vi køber overskud og restpartier fra en meget anerkendt dansk stearinlysfabrik. Vores måde at købe varer ind på, gør at vi kan sælge bloklys, dekorationslys, stagelys, fyrfadslys og alle slags stearinlys til billig pris, selvom de normalt er meget dyre stearinlys på grund af den gode danske kvalitet.
Spar penge og køb en hel kasse.

På lager

Varenummer (SKU): 68944-10 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Ekstra TILBUD: Køb en hel kasse med 10 stk. lilla stearinlys og spar penge. Køb dine stearinlys her til Danmarks billigste priser. Hurtig og billig levering lige til din dør.
Find stearinlys til fester f.eks. stearinlys til barnedåb, konfirmation, bryllup, sølvbryllup, fødselsdag, havefest, ja til alle livets fester. Vi synes bare at bloklys giver en fantastisk stemning. Og det er der mange andre der også synes. Derfor har vi så stort et udvalg – Både her på vores webshop og i vores gårdbutik alttiljul.dk/aabningstider-butik/ som er åben næsten hele året rundt.
Hvis du bestiller som firma, institution eller privatperson her på nettet, er der meget favorable leveringspriser. Se vores handelsbetingelser og læs mere om leveringspriser.

Køb HYGGE, FEST og JULESTEMNING, køb lys meget billigt her.

Her på Alttiljul.dk sælger vi stearinlys som bruges hele året rundt. Vi har mange andre slags lys end julelys.
Vi sælger 1. kvalitets stearinlys til billige priser, fordi vi køber overskud og restpartier fra en meget anerkendt dansk stearinlysfabrik. Vores måde at købe varer ind på, gør at vi kan sælge bloklys, dekorationslys, stagelys, fyrfadslys og alle slags stearinlys til billig pris, selvom de normalt er meget dyre stearinlys på grund af den gode danske kvalitet.
Hos Alttiljul.dk kan vi tilbyde et kæmpe udvalg af flotte stearinlys og bloklys i forskellige farver og størrelser. Du finder også store bloklys og mindre stearinlys og stearinlys som matcher med hinanden. Kort sagt du kan helt sikkert finde de rigtige stearinlys hos os.
Vores sortiment af stearinlys og bloklys består af 1. kvalitets stearinlys med en lang brændetid, men stadig billige stearinlys i forskellige størrelser, former og farver. Og med vore meget lave priser på stearinlys kan du skabe det helt rette atmosfære og stemning, uden at det bliver en dyr fornøjelse.

Brugervejledning samt gode råd om levende lys:
Lad ikke lys brænde uden opsyn
Placer altid stearinlys med minimum 10 cm. i afstand mellem lysene.
Sørg for at holde ”skålen” (hulningen hvor flammen brænder) ren. Urenheder, som f.eks. vægerester, tændstikker, grannåle o.s.v. vil blive trukket op i vægen og påvirke lysets brændeevne, og kan resultere i, at lyset opfører sig aparte og brænder med en dårlig flamme. Urenheder kan også slå hul i siden på lyset, og en flydende paraffin eller stearin løber uhæmmet med vægen som en fakkel.
Vægen må max. Være 1 cm., da der ellers kan dannes en klump for enden af vægen med for stor en flamme, som kan medføre evt. sodskader. Sluk lyset, såfremt flammen flakker, er for høj eller lyset oser, og nap vægen af til 1 cm.. Lyset kan derefter tændes igen.
Placèr altid lysene i behørig afstand til varmekilder såsom TV, radiatorer, brændeovn, andre tændte lys o.s.v., da disse kan få lyset til at brænde uhensigtsmæssigt. Vægen er tilpasset lysets brændeevne ved normal stuetemperatur, så flammen vil blive påvirket og dermed brænde ufordelagtigt, hvis temperaturen omkring lyset overstiger normal stuetemperatur.
Placèr altid lys i stager, fade eller beholdere, der er beregnet til formålet.
Flyt ikke på tændte lys, da den opvarmede og flydende voks kan skvulpe over og lave vokspletter og evt. forbrændinger.
Hold lys væk fra børn og dyr, for at undgå forbrændinger
På lys med dekorationsgenstande, så som metalstikkere, snor og lignende, skal dette fjernes efterhånden som lyset brændes ned.
Sluk lyset korrekt med en lyseslukker, hvorved osen ved slukningen formindskes mest muligt.Bloklys med en diameter på mere end 3 cm. skal være tændt så længe, at hele overfladen er flydende inden lyset slukkes. Derved undgås at lyset brænder et hul i midten. Skulle der komme en kant efter nogle ganges brænding, kan kanten efter slukning af lyset, bøjes forsigtigt ind mod midten. Pas på den flydende voks ikke løber ud. Skulle kanten på bloklyset alligevel være blevet mere end ½ cm. høj kan den evt. skæres af med en kniv.

Yderligere information

Vægt 3,25 kg
Placering

11-06-05

DanishGerman