Bloklys ORANGE 7 x 12 cm. – billige tykke stearinlys. Mange brændetimer

15,50 DKK

Flot orange bloklys med glat overflade. Det perfekte stearinlys til halloween og som bloklys til hygge og fest.
Diameter 7 cm. Højde 12 cm.
Vægt 320 gram. Brændetid ca. 53 timer.

Her på Alttiljul.dk sælger vi stearinlys som bruges hele året rundt. Vi har mange andre slags lys end julelys.
Vi sælger 1. kvalitets stearinlys til billige priser, fordi vi køber overskud og restpartier fra en meget anerkendt dansk stearinlysfabrik. Vores måde at købe varer ind på, gør at vi kan sælge bloklys, dekorationslys, stagelys, fyrfadslys og alle slags stearinlys til billig pris, selvom de normalt er meget dyre stearinlys på grund af den gode danske kvalitet.

På lager

Varenummer (SKU): 1403 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Lys til alle livets fester fører vi stearinlys til. Disse orange kuglelys af rigtig god kvalitet vil være perfekte til brug ved halloween, men naturligvis også til andre lejligheder.

Bloklys leveres fra alttiljul.dk hjem til din dør, billigt og hurtigt!
Stearinlysene er en af vore store artikler. Hvert år sælger vi ca. 14 tons stearinlys. Vi har et kæmpe udvalg af kvalitets-stearinlys op til 70-80% under normal butikspris. Vi opkøber overskudsproduktioner, udstillingspaller, »lykkepaller« og udvalgte varer fra dansk anerkendt lysfabrik, så kvaliteten på lysene er 1. kvalitet helt i top selvom vore priser er helt i bund. Stearinlysene er dansk producerede og testet for topkvalitet i brændeevne og sodetal.

Brugervejledning samt gode råd om levende lys:

Lad ikke lys brænde uden opsyn

Placer altid stearinlys med minimum 10 cm. i afstand mellem lysene.

Sørg for at holde ”skålen” (hulningen hvor flammen brænder) ren. Urenheder, som f.eks. vægerester, tændstikker, grannåle o.s.v. vil blive trukket op i vægen og påvirke lysets brændeevne, og kan resultere i, at lyset opfører sig aparte og brænder med en dårlig flamme. Urenheder kan også slå hul i siden på lyset, og en flydende paraffin eller stearin løber uhæmmet med vægen som en fakkel.

Vægen må max. Være 1 cm., da der ellers kan dannes en klump for enden af vægen med for stor en flamme, som kan medføre evt. sodskader. Sluk lyset, såfremt flammen flakker, er for høj eller lyset oser, og nap vægen af til 1 cm. Lyset kan derefter tændes igen.

Placèr altid lysene i behørig afstand til varmekilder såsom TV, radiatorer, brændeovn, andre tændte lys o.s.v., da disse kan få lyset til at brænde uhensigtsmæssigt. Vægen er tilpasset lysets brændeevne ved normal stuetemperatur, så flammen vil blive påvirket og dermed brænde ufordelagtigt, hvis temperaturen omkring lyset overstiger normal stuetemperatur.

Placèr altid lys i stager, fade eller beholdere, der er beregnet til formålet.

Flyt ikke på tændte lys, da den opvarmede og flydende voks kan skvulpe over og lave vokspletter og evt. forbrændinger.

Hold lys væk fra børn og dyr, for at undgå forbrændinger

På lys med dekorationsgenstande, så som metalstikkere, snor og lignende, skal dette fjernes efterhånden som lyset brændes ned.

Sluk lyset korrekt med en lyseslukker, hvorved osen ved slukningen formindskes mest muligt.Bloklys med en diameter på mere end 3 cm. skal være tændt så længe, at hele overfladen er flydende inden lyset slukkes. Derved undgås at lyset brænder et hul i midten. Skulle der komme en kant efter nogle ganges brænding, kan kanten efter slukning af lyset, bøjes forsigtigt ind mod midten. Pas på den flydende voks ikke løber ud. Skulle kanten på bloklyset alligevel være blevet mere end ½ cm. høj kan den evt. skæres af med en kniv.

Yderligere information

Vægt 0,3 kg
Placering

13-03-05

DanishGerman