Bordflag af træ. Højde 21 cm. Dannebrogsflag til fødselsdagsbordet

14,00 DKK

Bordflag af træ. Højde 21 cm. og flaget måler 4×7 cm.
Flaget er buet så det ser ud som om de flagrer i vinden. Flagstangen er hvid.
Billigt Dannebrogsflag til fødselsdagsbordet eller andre fester.
Flaget er FSC Certificeret.

På lager

Varenummer (SKU): 6813798254 Kategori:

Beskrivelse

Dette festlige bordflag ser ud til at blafre og vil fynte på ethvert festbord.
Skal du holde fest, så lad der være fest?!
Flaget er lavet i træ så den er meget egnede til genbrug og genanvendelse, hvilket giver god mening i forhold til klimaet.
Vi har meget forskelligt tilbehør til fester. Se også vores store udvalg i både lys og servietter og andre festartikler lige her: alttiljul.dk/produkt-kategori/kassetilbud-og-helaars-varer/
At vifte med Dannebrog i hånden eller hejse flaget i flagstangen, er en fast tradition, når vi holder fødselsdag eller fejrer andre ting i Danmark. Flag er et stærkt nationalsymbol og netop vores Dannebrog, der faldt ned fra himlen i Estland så langt tilbage som i 1219, er et af de ældste flag i verden. Det betyder meget for danskerne og vi er stolte af vores flag. Derfor ærer vi det når vi kan. Det har endda sin egen fødselsdag den 15/6, den såkaldte Valdemarsdag efter den danske konge Valdemar Sejr. I Danmark har vi også flagdage hvor man på officielle bygninger flagrer med splitflag. Det gøres fx. på de kongeliges fødselsdage og på helligdage. Der findes sågar flagregler, for Dannebrog skal æres med respekt. Således må det ikke hænge i flagstangen om natten, som flag ofte gør i andre lande. Læs mere om flagregler på nettet.

Yderligere information

Vægt 0,25 kg
Placering

05-05-04

DanishGerman