Tilbud

Bramming nisse figur i gul trøje med kat – Nisseshop med Alt Til Jul

31,50 DKK

Denne Bramming nissefigur er ca. 5 cm. høj. Brammingnissen hælder mælk op i en skål til en sød hvid kat.
På denne julefigur har Brammingnissen gul trøje på.
Der findes også andre modeller med de populære Bramming nisser og kat, hvor nissendrengen har andre farver trøjer på.
Denne model hedder GU på fotoet.

Figurerne er fremstillet af polystone.

På lager

Varenummer (SKU): 6728GU Kategorier: ,

Beskrivelse

Figurerne er fremstillet af polystone. Alle børn elsker disse nissefigurer med katten. Denne er gul. Køb alle forskellige figurer her. Disse nisser er perfekte til nisselandskaber, julelandskab og snelandskab. Alle børn elsker disse nissefigurer med katten. Bramming nisserne har et dejligt ansigtsudtryk og udstråler julehumør og er ren dansk julenostalgi. Frederik Bramming er far til og opfinder af de populære Bramming nisser. Her på siden kan du købe mange forskellige Bramming nisser.
Den første rigtige kravlenisse, der blev opfundet, står tegneren Frederik Bramming (1911 – 1991) for. Tilbage i 1947 udkom det første kravlenisse ark som klippeark og navnet skulle selvfølgelig være Bramming nissen. Vi, der er opvokset i 50´erne og 60´erne husker tydeligt den sjove nisse, som blev kendt på den tid, og Bramming nissen er helt klart indbegrebet af dansk jul for os. Engrosfirmaet Pobra har lavet aftale om, at være forhandler og fremtidig udvikler af den berømte Bramming nisse. Her på Alttiljul.dk kan du købe et kæmpe udvalg af Bramming nisser. Bramming nisser kan blandt andet købes som de velkendte og nostalgiske kravlenisse ark, som man selv skal klippe ud, og som store karton nisser helt op til 50 cm. til at hænge op i vinduer, loft, butikslokaler, kontorer, din stue og køkken og alle mulige andre steder. Bramming nisser fås også som poly figurer, som kan bruges i et nisselandskab eller stå som julepynt på hylden. Derudover kan nævnes julevarer som gavesokker, nissehuer, gavemærker, sprællemand, julekalender som Bramming rutsjebane, malebøger, servietter, puslespil som alle fås med Bramming nissen som motiv.

Bramming nissen – den glade drillenisse – kan købes hele året rundt.

Den glade drillenisse i de røde strømpebukser, som altid er lidt for store, og den karakteristiske nissehue uden kvast giver altid juleglæde og skaber julestemning. Man kan næsten ikke lade være med at smile, når man ser på en Bramming nisse.
Alttiljul.dk kan du købe Bramming nisser hele året rundt. Mange bruger også Bramming kravlenisser som en souvenir fra Danmark, da Bramming Nissen er lig med dansk jul.

Yderligere information

Vægt 0,09 kg
Placering

03-05-03

Du kunne også være interesseret i...

  • Tilbud bramming nisse figur med grøn trøje med i polystone

    Bramming nisse figur i grøn trøje med kat – Nisseshop med Alt Til Jul

    31,50 DKK
  • Tilbud bramming nisse figur med blå trøje med i polystone

    Bramming nisse figur i blå trøje med kat – Nisseshop med Alt Til Jul

    31,50 DKK
DanishGerman