Bramming nisse i træ med en tromme musikinstrument, 35 cm. Pobra jul

160,00 DKK

Bramming nisse fra Pobra i træ, med musikinstrument.
Trænissen måler 35 cm.
Denne nisse i blå bluse spiller på tromme og er en del af en serie på 5 andre musikanter.
Trænissen har snor i toppen til ophæng og med ens tryk på begge sider.
Denne er model C på fotoet.
Nisserne tåler at hænge udendørs.

På lager

Varenummer (SKU): 7676C Kategorier: ,

Beskrivelse

Køb her de store træ Bramming nisser til ophæng, som er ens på begge sider. Nostalgiske Bramming nisser som et orkester.
Her på Alttiljul.dk kan du købe et kæmpe udvalg af Bramming nisser. Bramming nisser kan blandt andet købes som de velkendte og nostalgiske kravlenisse ark, som man selv skal klippe ud, og som store karton nisser helt op til 50 cm. til at hænge op i vinduer, loft, butikslokaler, kontorer, din stue og køkken og alle mulige andre steder. Bramming nisser fås også som poly figurer, som kan bruges i et nisselandskab eller stå som julepynt på hylden. Derudover kan nævnes julevarer som gavesokker, nissehuer, gavemærker, sprællemand, julekalender som Bramming rutsjebane, malebøger, servietter, puslespil som alle fås med Bramming nissen som motiv.
Bramming nissen, den glade drillenisse som her kan købes hele året rundt.
Den glade drillenisse i de røde strømpebukser, som altid er lidt for store, og den karakteristiske nissehue uden kvast giver altid juleglæde og skaber julestemning. Man kan næsten ikke lade være med at smile, når man ser på en Bramming nisse.
Alttiljul.dk kan du købe Bramming nisser hele året rundt. Mange bruger også Bramming kravlenisser som en souvenir fra Danmark, da Bramming Nissen er lig med dansk jul.
Frederik Bramming er far til og opfinder af de populære Bramming nisser. Her på siden kan du købe mange forskellige Bramming nisser

Yderligere information

Vægt 0,16 kg
Placering

03-06-05

DanishGerman