Bramming nisser på julekrus, porcelæn 10 cm. høj krus til jul

25,00 DKK

Drikkekrus, julekrus med julemotiv af Bramming nisser. De nostalgiske Bramming nisser på julekrus af porcelæn. Motivet går hele vejen rundt om julekruset og forestiller Bramming nissen i forskellige situationer.
Kruset kan indeholde 35 cl. Højde 10 cm. Diameter foroven 7,5 cm.
Dette krus har en solid hank som er god at holde ved.
Julekruset kan anvendes i microovn og må også rengøres i opvaskemaskine.
Dette julekrus er godkendt til fødevarer og må anvendes til både kolde og varme drikke.

Julekruset har motiv i samme serie med Bramming nisser som servietter og dækkeservietter, som også kan købes her på Alttiljul.dk

Kun 1 tilbage på lager

Beskrivelse

Julekrus med de populære Bramming nisser giver den perfekte julestemning, der hvor de kommer på bordet. Værtindegaver, kalendergaver og adventsgaver kan nemt laves med disse skønne julekrus til varme og kolde drikke.
Varm kakao med flødeskum og dejlig varm gløgg med mandler og rosiner, det er noget vi alle kan lide ved juletid og når det er koldt. Eller en god kop kaffe eller en dejlig smagfuld krus te. Hvem kender ikke det at sidde sammen med familien eller vennerne og nyde et krus med noget dejligt varmt at drikke. Krus med julemotiv er et stort hit og her på webshoppen alttiljul.dk kan du købe mange forskellige modeller og størrelser med mange forskellige julemotiver. Kig dig omkring på siden og vælg netop det krus eller de krus, som du allerbedst kan lide. Det er som om, at det der er i kruset smager meget bedre, når det bliver serveret i et hyggeligt krus med et godt håndtag, så man rigtig kan sidde og varme sig ved det. Tænd et stearinlys – måske er det kalenderlyset eller adventslyset, som skal tændes og dæk op med juleservietter og julepynt på bordet, så vil julestemningen helt sikkert komme til dig. Julekrus er også en fantastisk ide som gave til f.eks. kalendergave til både børn og voksne, adventsgave, værtinde gave hvor du måske har puttet en pose kaffe, en dejlig julete eller noget andet ned i kruset. Skal du have julegæster, så vil dit julebord få de højeste karakterer af dine gæster, hvis du dækker op med flotte julekrus.. Når der er indbudt til julefrokost og julefest, så vil disse krus med julemotiv helt sikkert gøre glæde og give højt humør og julestemning rundt om bordet. Prøv det bare selv !
Julekrus kan anvendes i microovn og må også rengøres i opvaskemaskine. Dette julekrus er godkendt til fødevarer og må anvendes til både kolde og varme drikke.
Dette krus er en del af den store serie med de populære nostalgiske Bramming nisser, som bruges som julepynt, til nisselandskaber og julelandskaber. Kig dig omkring i vores julewebshop alttiljul.dk hvor du kan købe alt i julepynt til din jul.

Yderligere information

Vægt 0,39 kg
Placering

06-04-02

Du kunne også være interesseret i...

  • servietter til jul med bramming nisse der bliver bidt af en gåsUdsolgt

    BRAMMING NISSE servietter, grå FROKOST juleservietter, 20 stk.

    22,00 DKK
  • dækkeservietter til jul med Bramming nisser 4 forskellige i én pose

    Dækkeservietter, karton med Bramming Nisser, 4 stk.

    22,00 DKK
DanishGerman