Bramming nisser til ophæng, på ski, i bil m.m., 4 stk. julepynt

60,00 DKK

Disse Bramming kravlenisser har en højde på 30 cm. Der er 4 forskellige i posen og der findes 2 forskellige poser. . Nisserne har ens tryk på begge sider
Pose B: indehjolder Bramming nissen på ski, i bil, med æble og strækker arme i vejret.
Nisserne er lavet i kraftigt karton og har ens tryk på begge sider. Der medfølger snor til ophængning.

På lager

Varenummer (SKU): 5994B Kategorier: ,

Beskrivelse

Store karton Bramming nisser med snor til ophæng, er perfekt julepynt til kontorer, restauranter m.m. Nostalgiske Bramming kravlenisser med ens tryk på begge sider.
Køb her de store karton Bramming nisser til ophæng. Vi har et stort sortiment at vælge imellem. Nostalgiske og klassiske Bramming kravlenisser på ski m.m. med snor.
Her på Alttiljul.dk kan du købe et kæmpe udvalg af Bramming nisser. Bramming nisser kan blandt andet købes som de velkendte og nostalgiske kravlenisse ark, som man selv skal klippe ud, og som store karton nisser helt op til 50 cm. til at hænge op i vinduer, loft, butikslokaler, kontorer, din stue og køkken og alle mulige andre steder. Bramming nisser fås også som poly figurer, som kan bruges i et nisselandskab eller stå som julepynt på hylden. Derudover kan nævnes julevarer som gavesokker, nissehuer, gavemærker, sprællemand, julekalender som Bramming rutsjebane, malebøger, servietter, puslespil som alle fås med Bramming nissen som motiv.
Bramming nissen – den glade drillenisse – kan købes hele året rundt.

Den glade drillenisse i de røde strømpebukser, som altid er lidt for store, og den karakteristiske nissehue uden kvast giver altid juleglæde og skaber julestemning. Man kan næsten ikke lade være med at smile, når man ser på en Bramming nisse.
Alttiljul.dk kan du købe Bramming nisser hele året rundt. Mange bruger også Bramming kravlenisser som en souvenir fra Danmark, da Bramming Nissen er lig med dansk jul.
Frederik Bramming er far til og opfinder af de populære Bramming nisser. Her på siden kan du købe mange forskellige Bramming nisser

Yderligere information

Vægt 0,14 kg
Placering

03-06-02

DanishGerman