Bramming nisser, vinyl figurer til vinduer, med bl.a. violin, tuba m.m. – nem julepynt

25,00 DKK

Bramming nisse figurerne, som er lavet af plastik, kan sættes på og tages af uendelig mange gange
Ark str. 18 x 23 cm.

Dette varenummer er til køb af pose mærket A.

Vinyl figurer kan sættes på vinduer, køleskab og andre hårde glatte overflader.
Denne slags julepynt er perfekt til børn og som kalendergave.

Der findes 2 forskellige ark og bestiller du denne her får du ark markeret med A på fotoet.

På lager

Beskrivelse

Kæmpe udvalg af vinylfigurer til at sætte på vinduer og køleskab. Vinylfigurer til vinduer fås som Bramming nisser, Julius nisser og nostalgiske vinylfigurer. Køb billigt her de gode gammeldags plastik julefigurer til snelandskabet på dit vindue. Vinylfigurer som vindues dekoration er en fantastisk form for julepynt til de yngste børn, da disse jule plastikfigurer kan sættes på og tages af vinduet uendelig mange gange. Vinyl julepynten kan også sættes på køleskabsdøren eller andre glatte overflader.

Udforsk vores kæmpe udvalg af vinylfigurer til jul til vinduer. Denne her med julemand med juletræ og klokke samt vore andre plastik stickers, er perfekt vinduesdekoration til jul. Skab julestemning i dine vinduer med julefigurer i vinyl, som kan ses både indefra og udefra. Få den hyggeligste jul med smuk og hyggelig julepynt til vinduer, som er nem at anvende – perfekt julepynt for de yngste børn. Vinylfigurerne kan tages af og på uendelig mange gange, så derfor synes de små børn, at det er sjovt af lege med dem på vinduet. Vinylfigurer kan også sættes på køleskabe og andre glatte overflader.
Julefigurer julepynt og vinylfigurer til vinduer. Pynt til jul og alt tilbehør til jul er vores speciale. Vores nisseshop og webshop har Alttiljul. Kæmpe udvalg af billige julefigurer til jul.
Her på hjemmesiden alttiljul.dk i vores webshop kan du købe lige netop det julepynt, som du ønsker at bruge til at pynte op til jul i dit hjem. Du kan købe færdigt julepynt lige til at hænge op eller sætte på din hylde, men du kan også købe hobbyposer, stjernestrimler, piberensere og lav-selv flettehjerter og kræmmerhuse, så du kan gør-det-selv med julepynten. Kig dig omkring i vores julewebshop alttiljul.dk hvor du kan købe alt i julepynt til din jul.

Yderligere information

Vægt 0,06 kg
Placering

01-01-02

DanishGerman