Tilbud

Dansk garder figur ved skilderhus, med snor til ophæng

28,00 DKK

Nostalgisk og klassisk dansk garder figur med ring og snor i toppen til ophæng.
Soldaterfiguren er lavet af polystone, som også kan anvendes udendørs.
Figuren af den danske garder er 7,5 cm. høj og malet i meget flotte stærke farver.
Garder figuren leveres i en flot gennemsigtig æske, som præsenterer figuren flot som f.eks. en gave.
Bredde 3,5 x 4 cm. Vægt 55 gram.

På lager

Varenummer (SKU): 9901661 Kategori:

Beskrivelse

Køb flot dansk garder soldat figur til ophæng billigt her. På alttiljul.dk har vi meget andet end julepynt.
Nu kan du også her på alttiljul.dk købe de utrolig flotte figurer som dansk garder soldat. Vi har et bredt sortiment af den nostalgiske og klassiske danske garderfigur i forskellige situationer og til meget billige priser. Brug en dansk garder soldat figur til ophæng som souvenir fra Danmark, hvis du skal på ferie eller besøge familie og venner i udlandet. I varebeskrivelsen kan du se, hvor meget produktet vejer, så du ved besked om det, hvis du skal tage hensyn til vægten på din bagage. Vi sælger de danske garderfigurer både som figurer til at stå og som figurer til at hænge. Souvenir med danske garder figurer, er et elsket minde om Danmark og ikke mindst København, hvor garderne jo altid er til stede på Amalienborg, for at passe på vores danske kongefamilie. Vi kan sælge disse flotte kongelige figurer til uhørt lave priser, da vi har købt et overskudslager af garder figurerne. Kig dig omkring på siden her alttiljul.dk/produkt-kategori/lagersalg/ og se det brede udvalg vi kan tilbyde til billig pris. Du kan få leveret dine købte varer til din dør eller til nærmeste GLS pakkeshop – nemmere kan det ikke være.
Alttiljul.dk er meget andet end julepynt. Hos os kan du hele året rundt købe flotte stearinlys til hverdag og fest. Vi har nok det største udvalg af forskellige stearinlys på ét sted og så til meget billige priser. Derudover kan du også købe ensfarvede servietter i frokost størrelse og som middagsservietter. Du kan altid finde matchende stearinlys og servietter til dit festbord til f.eks. konfirmation eller bryllup.
Alttiljul.dk er også en gårdbutik, som du kan besøge hele året rundt. Vi har kun lukket i januar og februar måneder, da vi der er på tur rundt i Danmark og udlandet for at købe varer til næste sæson. Fra marts har vi åbent helt frem til juleaften. Du kan se vore åbningstider her alttiljul.dk/aabningstider/
Vores gårdbutik Øster Skovgård Julehandel er Danmarks største gårdbutik med julevarer.

Yderligere information

Vægt 0,09 kg
Placering

06-05-02

Du kunne også være interesseret i...

  • Tilbud nostalgisk dansk garder figur ved sit skilderhus 12 centimeter

    Dansk garder figur ved skilderhus, 12 cm. polystone

    58,00 DKK
DanishGerman