Tilbud Udsolgt

Dansk garder soldat til ophæng i metal 7 cm. høj med snor, nostalgisk pynt

12,00 DKK

Brug den klassiske danske garder som julepynt, gaveartikel eller helårs pynt i dit hjem.
Figuren er 7 cm. høj og har i toppen et øje med snor i, så den er klar til at hænge op.
Denne søde lille garder figur har et glad ansigt, som man kun kan blive i godt humør af at kigge på.
Garder figuren er lavet af dobbelt lag metal, så den har en tykkelse på 2 – 3 mm. på tykkeste sted.
Figuren har den klassiske flotte danske garder uniform malet på begge sider.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 47001399 Kategori:

Beskrivelse

Find små og store og sjove garder figurer her. Perfekt gaveide. Køb de flotte danske garder figurer billigt her på alttiljul.dk. Klassisk garder figur med Danmarks flag i metal med snor til ophæng. Fin til jul og som gave.
Vi har et bredt sortiment af den nostalgiske og klassiske danske garderfigur i forskellige situationer og til meget billige priser. Brug en dansk garder figur som souvenir fra Danmark, hvis du skal på ferie eller besøge familie og venner i udlandet. I varebeskrivelsen kan du se, hvor meget produktet vejer, så du ved besked om det, hvis du skal tage hensyn til vægten på din bagage. Vi sælger de danske garderfigurer både som figurer til at stå og som figurer til at hænge. Souvenir med danske garder figurer, er et elsket minde om Danmark og ikke mindst København, hvor garderne jo altid er til stede på Amalienborg, for at passe på vores danske kongefamilie. Vi kan sælge disse flotte kongelige figurer til uhørt lave priser, da vi har købt et overskudslager af garder figurerne. Kig dig omkring på siden her alttiljul.dk/produkt-kategori/lagersalg/ og se det brede udvalg vi kan tilbyde til billig pris. Du kan få leveret dine købte varer til din dør eller til nærmeste GLS pakkeshop – nemmere kan det ikke være.
Alttiljul.dk er meget andet end julepynt. Hos os kan du hele året rundt købe flotte stearinlys til hverdag og fest. Vi har nok det største udvalg af forskellige stearinlys på ét sted og så til meget billige priser. Derudover kan du også købe ensfarvede servietter i frokost størrelse og som middagsservietter. Du kan altid finde matchende stearinlys og servietter til dit festbord til f.eks. konfirmation eller bryllup.
Alttiljul.dk er også en gårdbutik, som du kan besøge hele året rundt. Vi har kun lukket i januar og februar måneder, da vi der er på tur rundt i Danmark og udlandet for at købe varer til næste sæson. Fra marts har vi åbent helt frem til juleaften. Du kan se vore åbningstider her alttiljul.dk/aabningstider/
Vores gårdbutik Øster Skovgård Julehandel er Danmarks største gårdbutik med julevarer.

Yderligere information

Vægt 0,01 kg
Placering

06-05-02

Du kunne også være interesseret i...

  • Tilbud garder figur med dannebrogsflag i metal med snor til ophæng

    Dansk garder soldat med Dannebrog til ophæng, metal figur 11 cm. med snor

    18,00 DKK
DanishGerman