Dekorationsbånd med tråd GULD 50 mm, rl. á 3 m. til juledekorationer

15,00 DKK

Guld farvet tekstilbånd med ståltråd i de 2 sider. Der er 3 meter på rullen og dekorationsbåndet er 5 cm. bredt. Denne type dekorationsbånd er fremstillet i et flot netmønster med en 5 mm. bred guldkant i hver side. Den tynde metaltråd, som naturligvis ikke kan ses, gør det meget nemt at lave fine sløjfer til f.eks. din juledekoration med stearinlys og gran. Du kan gøre således: Bind en almindelig sløjfe f.eks. rundt om et stearinlys. Derefter krøller / puffer du dekorationsbåndet sammen med dine fingre, hvorved sløjfen får et meget dekorativt og fyldigt udseende. Klip til sidst enderne af på skrå – og du har nu de flotteste sløjfer til dine dekorationer og adventskranse, næsten ligesom de flotte sløjfer i tegnefilmene.

På lager

Varenummer (SKU): 442409-50 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Køb tekstilbånd / dekorationsbånd billigt i hele ruller her på alttiljul.dk. Guld 50 mm og andre bredder og farver. Vi har et stort udvalg af forskellige slags dekorationsbånd i mange farver, bredder og størrelser på rullerne. Læg mærke til at netop dette dekorationsbånd også sælges i andre bredder her på hjemmesiden. Laver du juledekorationer, adventsdekorationer og adventskranse, kan du med stor fordel købe dekorationsbånd her på alttiljul.dk og få det leveret til din hjemmeadresse eller til en pakkeshop. Nem og hurtig levering.
Skal din juledekoration have en stor flot sløjfe? Vi har også dekorationsbånd og pyntebånd i et bredt udvalg af farver og bredder med metaltråd. Det er nemt at lave en rigtig fin og eventyragtig sløjfe, hvis du bruger dekorationsbånd med en tynd metaltråd i siderne. Du kan gøre således: Bind en almindelig sløjfe f.eks. rundt om et stearinlys. Derefter krøller / puffer du dekorationsbåndet sammen med dine fingre, hvorved sløjfen får et meget dekorativt og fyldigt udseende. Klip til sidst enderne af på skrå – og du har nu de flotteste sløjfer til dine dekorationer og adventskranse, næsten ligesom de flotte sløjfer i tegnefilmene. Skal du lave sløjfer til juledekorationer, så vælg et bånd med metaltråd.
Når du skal lave juledekorationer til dit hjem, finder du pynt til din juledekoration nemt og billigt her. At lave juledekorationer til jul er noget af den hyggeligste aktivitet man kan gøre i dagene i december op til jul. Det er sjovt og hyggeligt at lave sin egen juledekoration. Du kan lave juledekoration med kalenderlys, som du må begynde at tænde allerede den 1. december. Du kan også lave juledekorationer med bloklys eller med dekorationslys. Man kan vælge røde lys og hvide lys, som er meget traditionelle julefarver, men det er også populært at vælge et stearinlys i en farve, som passer ind i dit hjem. Her på siden kan du købe bloklys alttiljul.dk/produkt-kategori/bloklys/ og dekorationslys alttiljul.dk/produkt-kategori/dekorationslys/ i mange farver og størrelser

Yderligere information

Vægt 0,04 kg
Placering

06-02-04

Du kunne også være interesseret i...

  • dekorationsbånd tekstilbånd rød 50 mm. bred rulle med 3 meter

    Dekorationsbånd med tråd RØD 50 mm, rl. á 3 m. til juledekorationer

    15,00 DKK
DanishGerman