Dekorationsbær, rød peber på stilk, plastik, æske med 100 stk.

82,00 DKK

Dekorationsbær, rød peber på stilk, æske med 100 stk. Flot at pynte op med i kranse. Røde kunstige små pebre på stilk til dekoration, plastik. Længde 3 cm, bredde 1.½ cm. Stilken er hele 11 cm lang. Det gør dem velegnet til både kranse og andre dekorationer.
De er flotte at dekorere et fad med og ligge sammen med noget mos i en krukke indenfor. Giver julehygge og julestemning i dit hjem. De er ikke til udendørs brug.
De er lavet af et plastikmateriale og bærene er særdeles dekorative i f.eks. juledekorationer med kalenderlys eller almindeligt bloklys.

Undgå at fuglene spiser bærene i dekorationerne på kirkegården – brug disse kunstige men meget naturlige røde frugter.

På lager

Varenummer (SKU): 6633710302 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Dekorationer med mos, gran, æbler og kogler er meget klassisk julepynt. Det er nemt at pynte op til jul med grankogler, gran, troldegrene eller andre smukke grene fra haven. Og når det hele er pyntet op oser det af julehygge i dit hjem. Det behøver ikke at koste meget at pynte op til jul. Se vores KÆMPE udvalg af dekorationspynt, nisser, juletræspynt, bånd med og uden tråd, stearinlys og meget meget mere her på shoppen alttiljul.dk
Du kan se vores store udvalg af forskellige kogler og andet pynt og tilbehør til juledekorationer her alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/til-juledekorationer/

Yderligere information

Vægt 0,2 kg
Placering

01-01-05

DanishGerman