Tilbud

Diode LED forlænger til lyskæde til juletræ med 90 lysdioder. Nordic Night Light

130,00 DKK

Denne lyskæde er en forlænger til lyskæde startsæt nr. 182711911. Denne lyskæde er uden stik, da den skal sættes i forlængelse af lyskæde startsættet.
Extension lyskæden har 90 stk. diodelys som lyser med en varm hvid farve. Kablet er en sort kraftig ledning . Lyskæden har en totallængde på 7,12 m.
Der er 8 cm. imellem hvert diodelys.
Du kan sammensætte lyskæder af samme produktmærke, Nordic Night Light 230 Volt med max ialt 1000 diodelys.
Denne lyskæde kan anvendes både indendørs og udendørs.

På lager

Varenummer (SKU): 18271190 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Hos os finder du et bredt udvalg af lyskæder til juletræ. Vi har både til batteri og til strøm. Denne er en forlænger lyskæde uden stik med 90 LED diodelys, som skal sættes i forlængelse af startsættet varenr. 18271191. Forlænger lyskæden er 7,12 m. lang. Hver diodelys har en diameter på ca. 6 mm. og en længde/højde på ca. 3 cm.
Juletræer med lyskæder er utrolig flotte og pyntelige at se på i den mørke tid omkring juletiden. Lyskæden kan også bruges til at sætte fast på andre slags træer end juletræer. Nyd synet af det flotte lys i den mørke tid i november og december.

Juletid er lig med lysets fest. Juletræer pyntet med lyskæder både udendørs og indendørs er noget af det smukkeste syn man kan se.
Vi har et bredt udvalg af lyskæder til juletræ udendørs og indendørs.
Vi har lyskæder til strøm 220V samt lyskæder til batteri.
Vi har også lyskæder som kan sættes sammen. Så hvis du skal bruge en rigtig lang lyskæde, kan du sætte dem i forlængelse af hinanden.
I de mørke vintermåneder november, december og januar hvor solen er på himlen i meget få timer, betyder det meget for os alle, at vi ser andet lys. Du kan være med til at skabe lys og dejligt humør ved at pynte et juletræ i haven med en lyskæde. Du kan også sætte lyskæde eller netlyskæde i et træ, du har i haven i forvejen. Vores lyskæder til udendørs brug er lavet med tykke holdbare lednings kabler. Lyskæder til indendørs juletræer er lavet med en tyndere og mere diskret lednings kabel. De små batteri lyskæder er lavet i helt tynde ledninger eller LED tråde. Disse små lyskæder med batteri er flotte at sno omkring en grangren eller en troldegren og hænge den op i loftet i din stue. Du kan samtidig pynte op med julekugler eller små pynte glasfugle på grangrenen. Små batterilyskæder er også meget brugte i lanterner og juledekorationer.

Yderligere information

Vægt 0,8 kg
Placering

49-01-03

Du kunne også være interesseret i...

  • Tilbud lyskæde til juletræ og som julepynt 100 LED diodelys til strøm

    Diode LED lyskæde til juletræ med 100 lysdioder til ude og inde. Nordic Night Light startsæt

    175,00 DKK
DanishGerman