Elg med teleskop ben og stirreøjne. Sjov julepynt til dekoration.

262,00 DKK

Elg med teleskop ben og stirreøjne. Max højde udslået er 78 cm. mindstemål er 60 cm. Står meget stabilt. Utrolig sjov og veludført julepynt. Elgen har plysjakke med to knapper, halstørklæde, nissehue og støvler på. Holdt i brune, grå og røde farver. gevir og støvler er i brunt filt.

På lager

Varenummer (SKU): 20521031 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Elg med teleskop ben og stirreøjne. Max højde udslået er 78 cm. mindstemål er 60 cm. Står meget stabilt. Utrolig sjov og veludført julepynt. Elgen har plysjakke med to knapper, halstørklæde, nissehue og støvler på. Holdt i brune, grå og røde farver. gevir og støvler er i brunt filt. På jagt efter nyt julepynt? Skal du have nye julefigurer i julelandskabet i år? Find flotte og søde nisser, engle, rensdyr, juletræer, snemænd og mange andre julefigurer til dit nisselandskab og dit hjem. Vil du sikre at julestemningen er i top hos familien, så find sjove og nostalgiske figurer til jul til billige priser her. Kæmpe udvalg af Julefigurer julepynt og vinylfigurer til vinduer.
Vi har udvidet sortimentet af de populære nøddeknækkerfigurer, så vi i 2020 kan præsentere et kæmpe udvalg af nøddeknækker figurer på helt op til 75 cm. i højden.

Yderligere information

Vægt 1,1 kg
Placering

05-03-03

DanishGerman