Finland mos, PINK , naturlig rensdyrmos til juledekorationer. 1 kasse á 500 g.

120,00 kr.

Finland mos, PINK , naturlig rensdyrmos til dekorationer. 1 kasse á 500 g. Kassen måler 19 x 37 x 9 cm. Da mosset er et naturprodukt, vil der forekommer nuance- og strukturforskelle.
Mosset er til brug i dekorationer og til pynt. Det er velegnet til dekorationer og vi anbefaler kun at anvende mosset indendørs, ikke udendørs.
Mosset bliver først tørret, derpå farvet og kan derfor bruges i forbindelse med dekorationer og blomsterarrangementer og kan også bruges på vægge.
Mosset behøver ingen former for pleje. Det anbefales ikke at vande det, da farven derved kan blive udvasket. Udgå også at udsætte mosset for direkte sollys, da det derved kan miste lidt af sin farve og blegne en smule. Selvom mosset er “konserveret” og dermed ikke “levende” føles det som frisk og er fleksibelt. Udover det, er det behandlet med et brandhæmmende middel.
Mosset kan klæbes på eksempelvis en mdf plade eller hæftes på en plade med en hæftepistol og der skal bruges ca. 2650 gram til en overflade på ca. 0,53 m2. Plantevægge er trendy og med til at bringe naturen ind i din stue. Mosvægge er også med til at nedbringe lydniveauet i rummene.
Vi forhandler mos i flere forskellige farver.
Er du kreativ, så brug dette mos til dine dekorationer. Genbrug det igen og igen. Gem kassen til senere opbevaring.

På lager. Afsendes i løbet af 1-3 hverdage.

Varenummer (SKU): 480383 Kategorier: , ,