Flag guirlande – papir flag på plastbånd 2,5 meter flagranke til fester

12,00 DKK

Flag guirlande – 8 papirflag på plastbånd 2,5 meter.
Flagene måler 15 x 20 cm og er i plastik. Der er en 30 cm snor i hver ende af ranken.
Festlig flagpynt til alle fester, lige til at hænge op over bordet eller i vinduet.
Flagranke til fester og fødselsdage.

På lager

Varenummer (SKU): 6769797415 Kategori:

Beskrivelse

Skal du holde fest, så lad der være fest?!
Du kan nu gøre dig klar til en deluxe feststemning, med denne flagranke guirlande med Dannebrogsflag med 8 flag fordelt på 2,5 m.
Flagguirlanden er lavet i papir og plastik så de er muligt at anvende flere gange.
Vi har meget forskelligt tilbehør til fester. Se også vores store udvalg i både lys og servietter og andre festartikler lige her: alttiljul.dk/produkt-kategori/kassetilbud-og-helaars-varer/
At vifte med Dannebrog i hånden eller hejse flaget i flagstangen, er en fast tradition, når vi holder fødselsdag eller fejrer andre ting i Danmark. Flag er et stærkt nationalsymbol og netop vores Dannebrog, der faldt ned fra himlen i Estland så langt tilbage som i 1219, er et af de ældste flag i verden. Det betyder meget for danskerne og vi er stolte af vores flag. Derfor ærer vi det når vi kan. Det har endda sin egen fødselsdag den 15/6, den såkaldte Valdemarsdag efter den danske konge Valdemar Sejr. I Danmark har vi også flagdage hvor man på officielle bygninger flagrer med splitflag. Det gøres fx. på de kongeliges fødselsdage og på helligdage. Der findes sågar flagregler, for Dannebrog skal æres med respekt. Således må det ikke hænge i flagstangen om natten, som flag ofte gør i andre lande. Læs mere om flagregler på nettet.

Yderligere information

Vægt 0,02 kg
Placering

05-05-01

DanishGerman