Tilbud

Gardersoldat med Dannebrogsflag. Højde 58 cm i poly. Eksklusiv julepynt

399,00 DKK

Gardersoldat med Dannebrogsflag.
Nostalgisk og klassisk dansk garder figur, som står ved en flagstang med det danske flag.
Den store figur af den danske garder er hele 58 cm. høj og har en diameter på 17 cm. i bunden. Soldater figuren er malet i meget flotte stærke farver.
Den flotte danske soldat har samme slags tøj på, som Livgarderne, der står vagt ved Dronningen på Amalienborg i København.
Flotte blå bukser med hvid stribe på siden, rød jakke med hvidt korsbånd samt den traditionelle sorte bjørneskindshue på hovedet.
Soldaterfiguren er lavet af polystone, som også kan anvendes udendørs.

På lager

Varenummer (SKU): 9901834 Kategori:

Beskrivelse

Køb flotte danske garder figurer billigt her på alttiljul.dk
Perfekt fødselsdagsgave med dansk soldat med flagstang og Dannebrogsflag. Vi har et bredt sortiment af den nostalgiske og klassiske danske garderfigur i forskellige situationer og til meget billige priser. Brug en dansk garder figur som souvenir fra Danmark, hvis du skal på ferie eller besøge familie og venner i udlandet. I varebeskrivelsen kan du se, hvor meget produktet vejer, så du ved besked om det, hvis du skal tage hensyn til vægten på din bagage. Vi sælger de danske garderfigurer både som figurer til at stå og som figurer til at hænge. Souvenir med danske garder figurer, er et elsket minde om Danmark og ikke mindst København, hvor garderne jo altid er til stede på Amalienborg, for at passe på vores danske kongefamilie. Vi kan sælge disse flotte kongelige figurer til uhørt lave priser, da vi har købt et overskudslager af garder figurerne. Kig dig omkring på siden her alttiljul.dk/produkt-kategori/kassetilbud-og-helaars-varer/ og se det brede udvalg vi kan tilbyde til billig pris. Du kan få leveret dine købte varer til din dør eller til nærmeste GLS pakkeshop – nemmere kan det ikke være.
Alttiljul.dk er meget andet end julepynt. Hos os kan du hele året rundt købe flotte stearinlys til hverdag og fest. Vi har nok det største udvalg af forskellige stearinlys på ét sted og så til meget billige priser. Derudover kan du også købe ensfarvede servietter i frokost størrelse og som middagsservietter. Du kan altid finde matchende stearinlys og servietter til dit festbord til f.eks. konfirmation eller bryllup.
Alttiljul.dk er også en gårdbutik, som du kan besøge hele året rundt. Vi har kun lukket i januar og februar måneder, da vi der er på tur rundt i Danmark og udlandet for at købe varer til næste sæson. Fra marts har vi åbent helt frem til juleaften. Du kan se vore åbningstider her alttiljul.dk/aabningstider/
Vores gårdbutik Øster Skovgård Julehandel er Danmarks største gårdbutik med julevarer.

Yderligere information

Vægt 2,5 kg
Placering

49-01-04

DanishGerman