Gavesæk til julegaver med Nis Family, 60 x 90 cm, nostalgisk hør stof

87,00 DKK

Julemandens julesæk til julegaver som en gammeldags sæk af hør / hessiansæk med Nissefar og Nissemor trykt på forsiden. Bredde 60 cm. Højde 90 cm. Foroven på sækken er en snor, så man kan snøre sækken sammen, så julegaverne bliver i sækken under transporten. Sækkens indvendige side er beklædt med tyndt hvidt stof.
Nisserne på denne julegavesæk er fra nisseserien Nis Family. Denne type hør stof minder meget om det gammeldags sækkelærred / hessian, som sække var lavet af i gamle dage.

 

På lager

Beskrivelse

Skal du dele julegaver ud juleaften, så må du have julegaverne i en rigtig sæk. Denne gavesæk i hessian er en rigtig gammeldags sæk, som er perfekt til julegaver med de flotte nisser på forsiden.
Alle børn ved, og har i hvert fald på et tidspunkt i deres liv troet på, at det er julemanden som kommer med julegaverne. Man skal have været artig det sidste år, for at få julegaver og julemanden skal selvfølgelig have den flotteste julegavesæk til at bringe julegaverne ud i. Nogle gange i f.eks. indkøbscentre og store butikscentre kan man også møde julemanden, hvor han sidder i sin store stol og lytter på hvad børnene ønsker sig i julegave. Sådanne steder bruger julemanden også sin gavesæk til alle ønskesedlerne.

Yderligere information

Vægt 0,4 kg
Placering

05-05-05

Du kunne også være interesseret i...

  • Tilbud julemandens gavesæk til julegaver i lækker rød og hvid plys

    Julegavesæk, stor i plys med snor 67 x 96 cm . Vær klar til juleaften

    79,00 DKK
DanishGerman