Glitterdrys GULD. Fint konfetti/glimmer i rund æske. Til hobby og dekoration

8,00 DKK

Glitterdrys GULD. Fint konfetti / glimmer i rund æske. Ca. 16 g pr. æske.
Til hobby og dekoration f.eks som bordpynt og i hjemmelavede rystekugler.
Æsken, der er rund, har en diameter på 6 cm og er 1 cm høj.
Vi har også glimmerdrys i andre klassiske julefarver.
Æsken er model G på fotoet.

På lager

Beskrivelse

Glitterdrys til jul og andre fester og til hobbybrug har rigitig anvendelsesmuligheder. Pynt det flotteste bord nemt og enkelt med dette guld glimmerdrys. Skal du lave familiens flotteste julebord eller nytårsbord med det pæneste bordpynt, så er glimmer det der sætter prikken over i’et. Måske har du brug for glimmer til DIY rystekugler som du evt. vil lave sammen med dit barn i december. At lave hjemmelavede julegaver som børnene kan give til far eller mor eller bedsteforældre er altid et hit. Giv tingene der skal bruges i kalendergave til dit barn og få på den måde givet en anvendelig brugsgave, der også kan være med til at glæde flere gange til flere personer. Vi har flere forskellige julefigurer og konfetti drys her på alttiljul.dk.
Skal du dække et flot julebord? Find flotte, søde, sjove og billige ting til din borddækning. Et veldækket julebord er noget som er skønt at forberede og gøre klar. I juletiden op til jul og i juledagene i december måned er det dejligt at komme på besøg hos familie og venner og se, hvordan de har pyntet deres hjem op til jul, men det er bestemt også dejligt selv at forberede at skulle have gæster.
Skal du have julegæster, så vil dit julebord blive beundret af dine gæster, hvis du dækker op med en flot juledug, julekonfetti, julekrus, juleservietter, julelys og måske et par hyggelige julefigurer midt på bordet Prøv det bare selv !
Du kan her få ideer og inspiration til borddækning, da vi har et stort udvalg af brugskunst til jul alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/julepynt/
Kig dig omkring i vores julewebshop alttiljul.dk hvor du kan købe alt i julepynt til din jul.

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Placering

06-05-02

DanishGerman