Guirlande med flag af plastik. 12 flag på 4 m. Festligt pynt alle fester

15,00 DKK

Guirlande med flag af plastik. Der er 12 flag og hvert flag måler 19 x 14 cm på ranken som er 4 meter lang.
Brug flagranken til jul, fødselsdage, konfirmationer, bryllupper og andre festlige lejligheder, hvor der skal pyntes med vores smukke Dannebrog.
Guirlanden egner sig meget til brug på æresporte og til at pynte op i partytelte.

På lager

Varenummer (SKU): 6448798270 Kategori:

Beskrivelse

Skal du holde fest, så lad der være fest?!
Du kan nu gøre dig klar til en deluxe feststemning, med denne Dannebrogsflagranke med 12 flag pr. guirlande.
Vi har meget forskelligt tilbehør til fester. Se også vores store udvalg i både lys og servietter og andre festartikler lige her: alttiljul.dk/produkt-kategori/kassetilbud-og-helaars-varer/
At vifte med Dannebrog i hånden eller hejse flaget i flagstangen, er en fast tradition, når vi holder fødselsdag eller fejrer andre ting i Danmark. Flag er et stærkt nationalsymbol og netop vores Dannebrog, der faldt ned fra himlen i Estland så langt tilbage som i 1219, er et af de ældste flag i verden. Det betyder meget for danskerne og vi er stolte af vores flag. Derfor ærer vi det når vi kan. Det har endda sin egen fødselsdag den 15/6, den såkaldte Valdemarsdag efter den danske konge Valdemar Sejr. I Danmark har vi også flagdage hvor man på officielle bygninger flagrer med splitflag. Det gøres fx. på de kongeliges fødselsdage og på helligdage. Der findes sågar flagregler, for Dannebrog skal æres med respekt. Således må det ikke hænge i flagstangen om natten, som flag ofte gør i andre lande. Læs mere om flagregler på nettet.

Yderligere information

Vægt 0,01 kg
Placering

05-05-01

DanishGerman