Halmkrans 4 x 30 cm. – perfekt til adventskrans og grønne kranse

19,00 DKK

Halmkrans bundet af natur halm.
Diameter fra yderkant til yderkant ca. 30 cm.
Halm pølsens diameter ca. 4 cm.
God fast bundet halmkrans, som danner et godt fundament, når du skal
binde adventskrans, vinterkrans eller andre kranse.

På lager

Varenummer (SKU): 9059430 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Køb her alt hvad du skal bruge til din adventskrans. Halmkranse i flere størrelser, pyntegrønt, vindseltråd, stearinlys, bånd, dekorationspynt m.m. Nem bestilling og hurtig levering.
Det er hyggeligt og sjovt at binde sin egen adventskrans. Start med at vælge hvilken størrelse halmkrans der passer dig bedst. Vi har flere forskellige størrelser.
Derefter binder du små stykker gran fast på halmkransen ved hjælp af vindseltråd. Læg granstykkerne i samme retning med spidserne opad – det giver det pæneste resultat.
Du kan bruge både almindelig sort ståltråd / vindseltråd og den grønne vindseltråd til at binde med. Sørg for at skjule tråden med den næste gren, som lægges på.
Derefter vælges hvilke stearinlys, som skal være i din adventskrans. Hold mindst 10 cm. afstand mellem lysene, da de ellers kan smelte hinanden.
Vi har et kæmpe udvalg af adventslys alttiljul.dk/produkt-kategori/stearinlys/adventslys/ så du kan vælge lige den farve og den størrelse som passer dig bedst.
Adventskransen kan pyntes med sløjfer af tekstilbånd og forskelligt dekorationspynt. Man kan vælge at sætte sin adventskrans på et fad eller man kan hænge den op i loftet.
Dekorationsbånd og dekorationspynt kan du finde her alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/til-juledekorationer/
Lys i advent
De 4 adventssøndage er det tradition at tænde et stearinlys – et såkaldt adventslys, enten i en adventskrans eller i en adventsdekoration.
Det er meget populært at bruge røde og hvide adventslys, men andre farver som sort, råhvid og grøn er også populære stearinlys til advent.
Lilla er kirkeårets advents farve, og vi har mange forskellige lilla bloklys, som du nemt kan bruge som adventslys. Køb billige adventslys hos os, på webshoppen eller på Øster Skovgård ved Herning.
Det er kvalitets stearinlys produceret i Danmark.

Yderligere information

Vægt 0,14 kg
Placering

40-01-02

Du kunne også være interesseret i...

  • vindseltråd almindelig grøn ståltråd på rulle med 100 gram

    Vindseltråd, almindelig grøn lakeret ståltråd, rl. á 100 gram, 65 m.

    12,00 DKK
  • til adventslys kegleformet 18 cm

    Adventslys stearinlys RØDE kegleformet 18 cm. høje

    39,00 DKK
DanishGerman