Tilbud

Haveblus – udendørs stearinlys til have eller terrasse. 3 stk. sorte i æske til LAVPRIS

20,00 DKK

Sorte haveblus i aluminiumsbæger til udendørs brug. Æske á 3 stk.
Diameter 10,5 cm. Højde 3,5 cm. Brændetid ca. 4 timer pr. lys
UTROLIG BILLIG LAVPRIS!!
Disse stearinlys må kun anvendes udendørs, da de har en tyk væge, som kan brænde i al slags vejr.
Følg altid anvisningen bag på æsken.
Haveblus og udendørs stearinlys skaber stemning og hygge til havefesten.
Vi har også store bloklys til udendørs brug https://alttiljul.dk/butik/stearinlys-sort-bloklys-til-udendoers-brug-billig/

På lager

Varenummer (SKU): 999999999 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Pift din havefest op med levende lys i haven. Nok Danmarks billigste priser. Haveblus og udendørs bloklys giver en god stemning og hyggelig atmosfære i din have.
Skal du holde havefest, gadefest, studenterfest, havebryllup, grillfest så vil disse haveblus uden tvivl skabe god stemning ved din fest.
Og at du så kan købe haveblus udendørs stearinlys til havefest billigt her på hjemmesiden til en uhørt lav pris, det gør vel bare stemningen bedre.
Følg altid afbrændings rådene bag på pakken med haveblus.
Mangler du lys til fest, hygge eller hverdag? Du finder et stort udvalg af lys i stearin her på vores webshop, til meget konkurrencedygtige priser.
Her i vores online butik har vi stearinlys til hele året, ja hele livet. Vi har rigtig mange forskellige bloklys og andre stearinlys. Du kan finde perfekte stearinlys til dine juledekorationer her alttiljul.dk/produkt-kategori/dekorationslys/
Du kan her på hjemmesiden finde tykke bloklys, tynde bloklys, lave bloklys, høje bloklys, glatte bloklys, bloklys med riller, kuglelys, stagelys, dekorationslys, kertelys, figurlys, fyrfadslys. Kalenderlys, adventslys, julelys og alle slags i et væld af farver og størrelser.
Stearinbloklys skaber stemning og hygge. Køb billige bloklys i kvalitets stearinlys, med lang brændetid hos os alttiljul.dk/produkt-kategori/bloklys/

Find stearinlys til fest – f.eks. stearinlys til barnedåb, konfirmation, bryllup, sølvbryllup, fødselsdag, havefest – ja til alle livets fester. Vi synes bare at bloklys giver en fantastisk julestemning. Og det er der mange andre der også synes. Derfor har vi så stort et udvalg – Både her på vores webshop og i vores gårdbutik alttiljul.dk/aabningstider-butik/ som er åben næsten hele året rundt.
Hvis du bestiller som firma, institution eller privatperson her på nettet, er der meget favorable leveringspriser. Se vores handelsbetingelser og læs mere om leveringspriser

Yderligere information

Vægt 0,55 kg
Placering

14-01-04

DanishGerman