Hessian julegavesæk med motiv af julemanden med gavesæk. Pobra jul

89,00 DKK

Julegavesæk i hessian med motiv af julemanden med gavesæk fyldt med julegaver. Sækken måler 55 x 80 cm.
Skal du lege julemand juleaften for børnene skal du bruge en gavesæk til julegaverne. Vi har denne gavesæk med plads til mange gaver.
Foroven på sækken er en rød snor, så man kan snøre sækken sammen, så julegaverne bliver i sækken under transporten. Sækken er vævet så man kan skimte gaverne igennem stoffet.

På lager

Beskrivelse

Skal du dele julegaver ud juleaften? Så må du have julegaverne i en rigtig sæk. Denne gavesæk i hessian er en rigtig gammeldags sæk, som er perfekt til julegaver med selve julemanden på forsiden.
Alle børn ved, og har i hvert fald på et tidspunkt i deres liv troet på, at det er julemanden som kommer med julegaverne. Man skal have været artig det sidste år, for at få julegaver og julemanden skal selvfølgelig have den flotteste julegavesæk til at bringe julegaverne ud i. Nogle gange i f.eks. indkøbscentre og store butikscentre kan man også møde julemanden, hvor han sidder i sin store stol og lytter på hvad børnene ønsker sig i julegave. Sådanne steder bruger julemanden også sin gavesæk til alle ønskesedlerne.

Yderligere information

Vægt 0,23 kg
Placering

05-05-05

DanishGerman