Istapper i glas i HVID mat + blank. Længde 15 cm. 6 stk. til juletræspynt

68,00 DKK

Æsken indeholder HVID julekugler istapper til f.eks. dit juletræ. Denne pakke med ialt 6 stk. glasistapper til dit juletræ indeholder 3 stk. med blank overflade + 3 stk. med en mat overflade.
Diameter på alle julekuglerne er 3 cm. Pynt dit juletræ med disse istapper eller en gren der hænger ned fra loftet. Vælg èt farvetema eller mix med de andre farver vi også sælger.

På lager

Varenummer (SKU): 144004 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Det største udvalg af glas julekugler og figurer, juletræspynt til billige priser finder du her. F.eks. denne æske med 6 stk. flotte istapper af glas i hvidfarve.
Leder du efter nye julekugler, så har du fundet det rigtige sted. Julekugler bruges mest til at hænge på juletræet, men julekugler i alle størrelser bruges også til at hænge op i vinduer og som pynt i juledekorationer og adventskranse.
Klassiske julekugler er meget populær juletræspynt, og både julekugler i glas og julekugler i plastik anvendes på juletræer. Da glaskugler er blæste glaskugler, kan diameteren svinge +-5%.
De julekugler i glas, som vi sælger, er maskinfremstillede glaskugler, hvilket betyder, at mindre skønhedsfejl i sjældne tilfælde kan forekomme. Dette er generelt for alle glaskuglefabrikker.
Her på webshoppen Alttiljul.dk har vi ét af Danmarks største udvalg af julekugler. Vi har et kæmpe sortiment af julekugler i plastik både med dekoration og ensfarvede julekugler alttiljul.dk/produkt-kategori/juletraespynt-til-juletraeet/kugler-i-glas-og-plastik-i-mange-stoerrelser-og-farver/julekugler-i-plastik/ og vi har et kæmpe udvalg af glaskugler til jul også både med dekoration og som ensfarvede julekugler alttiljul.dk/produkt-kategori/juletraespynt-til-juletraeet/kugler-i-glas-og-plastik-i-mange-stoerrelser-og-farver/julekugler-i-glas/
Her på Alttiljul.dk kan du købe dekorerede julekugler i forskellige populære serier af julepynt som f.eks. Christmas Moments og Apoteker Nissen. Disse typer julekugler findes både som plastikkugler og som glaskugler. Derudover finder du på vores webshop mange andre forskellige pakninger af julekugler med dekoration. Du finder sjove julekugler, anderledes julekugler, traditionelle julekugler, julekugle figurer og vi har ry for at sælge billigt julepynt og billige julekugler men også flot julepynt og juletræspynt.
Køb julepynt til dit juletræ her. Vi har juletræspynt til enhver smag og stil, uanset om du ønsker gammeldags julepynt, nostalgisk julepynt, retro julepynt, moderne julepynt eller julepynt i de helt nye og trendy farver.
Vi har også de smarte små metalkroge, som gør det nemt at hænge julekuglerne på juletræet. Du kan få dem i sølv, guld og grønne alttiljul.dk/?s=metalkroge
Julekugler bruges også til andet end at hænge på juletræet. Man kan også hænge dem op i vinduerne, så de pynter både når man ser dem inde- og udefra. Det er også meget dekorativt at hænge en troldegren op, evt. med en lille batteri lyskæde på, og så pynte troldegrenen med julekugler i forskellige farver og størrelser. Julekugler er også fine som pynt til juledekorationer eller adventskranse.

Yderligere information

Vægt 0,5 kg
Placering

44-02-03

DanishGerman