Tilbud

Jul i møllen – et juleeventyr med 24 breve i flot gaveboks. Med Nis Family

50,00 DKK

Jul i møllen – et juleeventyr med 24 breve i flot gaveboks. Med Nis Family
Æsken måler 23 x 23 cm og indeholder 24 breve med dato fra 1.-24. december.
Hvert brev skal åbnes på dagen og indeholde søde og sjove julehistorier.
Arket fylder en A4 side med historier der vil fange alle børn imellem 3-10 år.
Juleventyret er velegnet som kalendergave i december.
Kuverterne er ikke lukkede når de modtages og kan derfor tilføres mere hvis det ønskes, inden brevet kommes i julesokken eller lægges ved Nissedøren.
Historierne er forfattet af Marianne Mølsted.

På lager

Varenummer (SKU): 45001253 Kategorier: ,

Beskrivelse

Her har vi ideen til en rigtig sød, nem og sjov kalendergave til hver dag indtil den 24. december. Noget i kan være fælles om i hele familien. En julekalender med 24 pakker til børnene er noget som dine børn vil huske og give dem dejlige minder om deres barndoms juletid. Hver morgen i december måned vil børnene glæde sig til at se, hvad julesokken indeholder til dem. Alttiljul.dk har et kæmpe udvalg af julesokker til lave priser som f.eks. denne gavesok alttiljul.dk/butik/gavesok-til-kalendergaver-med-pingvin/ Kalendergaverne kan også hænges op på en snor med datotal til hver dag i december.
Her på siden finder du et kæmpe udvalg af kalendergaver og adventsgaver til børn i alle aldre. Alle julegaverne kan bruges både af piger og drenge. Julekalendergaver juleindpakning og julekalender med låger finder du her i et stort udvalg til små priser.

Yderligere information

Vægt 0,3 kg
Placering

04-03-04

DanishGerman