Tilbud

Jule tandbørste til børn med Julius nissen RØD – kalendergave

15,00 DKK

Rød jule tandbørste med Nissen Julius – den helt perfekte kalendergave til børn. Nu vil børnene glæde sig til tandbørstningen, – en rigtig sjov ting til både piger og drenge. Tandbørsten fås i rød og grøn på hver sit varenummer her på websitet. Den sjove juletandbørste er 14,3 cm. lang og børstekvaliteten er ”blød”.

På lager

Beskrivelse

Gør tandbørstning sjovt! Giver gode tandbørstningsvaner. Nu vil børnene glæde sig til tandbørstningen. Sjov og fornuftig gave i pakkekalenderen. Sikkerhedsgodkendt.
Her på hjemmesiden alttiljul.dk finder du mange forskellige varer som er perfekte som kalendergaver til pakkekalender og adventsgaver til børn og voksne. Du kan gøre det i god tid inden jul, så du undgår stress og jag, for at få alle de små pakker bragt i orden. Og det er nemt at bestille online og få varerne sendt enten til din hjemmeadresse, din arbejdsplads eller til en af de mange GLS pakkeshops, som findes rundt om i landet. På den måde undgår du også, at dine børn ser hvad du køber. Du kan i al hemmelighed gøre dine indkøb og få dem tilsendt og gemt af vejen, så dine børn ikke opdager, hvad du har købt til dem. Se f.eks. det kæmpe udvalg vi har af sjove julespil til alle aldre. Der er lige fra ”SOFUS” spillet (spilles som SortePer), adskillige udgaver af vendespil / huskespil til de lidt mere avancerede spil som ”Julius´s Juleby” (en slags Matador-spil for børn) og ”Nissemor med slaw i” (kendes også som Bedstemor med slaw i) alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/julespil-og-hobby/
Hobbyartikler er også altid et hit som kalendergave til børnene. Vi har mange forskellige hobbyposer, stjernestrimler, klippeark med kravlenisser og kræmmerhuse og meget meget mere.
Skal du lave pakkekalender til voksne finder du også her på hjemmesiden alttiljul.dk mange forskellige muligheder for gaveindkøb til kalendergaverne. Du kan tage et kig på siden med meget forskelligt julepynt
alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/julepynt/ Der kan du bl.a. finde juletændstikker, juleservietter, juledug, nostalgiske vinylfigurer til vinduet, sjove nissehuer og meget meget mere.
Flotte stearinlys til jul er også en vare, som er perfekt til pakkekalenderen til en voksen person
alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-lys/
Kig dig omkring i vores julewebshop alttiljul.dk hvor du kan købe alt i julepynt og stearinlys til din jul.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Placering

01-06-04

Du kunne også være interesseret i...

  • Tilbud jule tandbørste til børn rød med nissen julius

    Jule tandbørste til børn med Julius nissen GRØN – kalendergave

    15,00 DKK
DanishGerman