Tilbud

Julegavesæk, stor i plys med snor 67 x 96 cm . Vær klar til juleaften

79,00 DKK

Julemandens julesæk til julegaver i lækker blød plys stof. Bredde 67 cm. Højde 96 cm. I den hvide plyskant foroven på sækken er en løbesnor, så man kan snøre sækken sammen, så julegaverne bliver i sækken under transporten.

På lager

Beskrivelse

Når julemanden ankommer juleaften, skal julegaverner selvfølgelig være i en flot julegavesæk. Vi her et bredt udvalg af forskellige julegavesække .
Alle børn ved, og har i hvert fald på et tidspunkt i deres liv troet på, at det er julemanden som kommer med julegaverne. Man skal have været artig det sidste år, for at få julegaver og julemanden skal selvfølgelig have den flotteste julegavesæk til at bringe julegaverne ud i. Nogle gange i f.eks. indkøbscentre og store butikscentre kan man også møde julemanden, hvor han sidder i sin store stol og lytter på hvad børnene ønsker sig i julegave. Sådanne steder bruger julemanden også sin gavesæk til alle ønskesedlerne.
Vi har flere forskellige typer af julegavesække. Følg linket her og se vores udvalg af gavesække til julegaver alttiljul.dk/?s=julegaves%C3%A6k
Skal du være julemand juleaften eller til et andet julearrangement, så kan du her købe både gavesæk og tøj til julemanden. Vi har stor og vild spændende jule webshop med alt til jul. Vi har også et større udvalg af forskellige huer til nisser og julemænd. Kig dig omkring her på vores webshop med alt til jul. Du kan få varerne leveret lige til din dør. Nemt og enkelt at handle på alttiljul.dk

Yderligere information

Vægt 0,55 kg
Placering

05-05-05

DanishGerman