Julekugle figur i glas, eksklusiv rød bil med juletræ på taget

45,00 DKK

Julekugle figurer i glas som sjov julepynt på dit juletræ eller i dit vindue.
Denne glaskugle figur er en gammeldags bil med et juletræ på taget.
Bilen måler 11,5 x 7 x 9 cm. incl. juletræet på bilens tag.
Det kunstige juletræ på bilens tag er ca. 7,5 cm. lang og er lavet af
plastik. Den slags juletræer kaldes børste juletræer.
I toppen af julekugle bilen sidder en hænger med guldsnor til brug for ophængning.
Selv om det er eksklusivt julepynt, så kan du købe til billige priser hos os.
Glasfigurerne, som også kaldes ornamenter i glas, ligner gammeldags julepynt og udformning og stil er virkelig nostalgisk.
Julekugle figuren leveres i en fin æske med gennemsigtigt låg og en formstøbt bund,
så julefiguren kan opbevares sikkert, når du ikke skal bruge det i juletiden.
En sådan fin glas julekugle figur vil også bringe julehumøret frem, hvis du bruger den
som værtindegave, kalendergave, adventsgave eller som pakke til pakkeleg.
Det er både børn og voksne, som vil blive glad for denne julefigur.

På lager

Beskrivelse

Julekugle figurer i glas som sjov julepynt på dit juletræ eller i dit vindue er altid et hit. Denne glaskugle figur er en gammeldags bil med et juletræ på taget.
Glas ornamenter i forskellige julefigurer finder du her til billige priser.
Leder du efter nye julekugler eller sjove julekugle figurer, så har du fundet det rigtige sted. Find lige netop den julekugle eller den sjove figur, som du ønsker dig her. Julekugler og formstøbte julefigurer i glas bruges mest til at hænge på juletræet, men julekugler og andre glasfigurer i alle størrelser bruges også til at hænge op i vinduer og som pynt i juledekorationer og adventskranse. Men der findes ikke noget smukkere end et juletræ med pynt og juletræslys. I toppen af juletræet sidder julestjernen og rundt omkring på juletræet hænger den juletræspynt, som du har tradition for at bruge som pynt på dit juletræ. Det kan være trommer, engle, flagranker, juleguirlander, juletræskugler, juleornamenter, flettede julehjerter og flettede julestjerner. Derudover er de klassiske julekugler en meget populær juletræspynt, og både julekugler i glas og julekugler i plastik anvendes på juletræer. Her på webshoppen Alttiljul.dk har vi ét af Danmarks største udvalg af julekugler. Vi har et kæmpe sortiment af julekugler i plastik både med dekoration og ensfarvede julekugler alttiljul.dk/produkt-kategori/juletraespynt-til-juletraeet/kugler-i-glas-og-plastik-i-mange-stoerrelser-og-farver/julekugler-i-plastik/ og vi har et kæmpe udvalg af glaskugler til jul også både med dekoration og som ensfarvede julekugler alttiljul.dk/produkt-kategori/juletraespynt-til-juletraeet/kugler-i-glas-og-plastik-i-mange-stoerrelser-og-farver/julekugler-i-glas/
Her på Alttiljul.dk kan du købe dekorerede julekugler i forskellige populære serier af julepynt som f.eks. Christmas Moments og Apoteker Nissen. Disse typer julekugler findes både som plastikkugler og som glaskugler. Derudover finder du på vores webshop mange andre forskellige pakninger af julekugler med dekoration. Du finder sjove julekugler, anderledes julekugler, traditionelle julekugler, julekugle figurer og vi har ry for at sælge billigt julepynt og billige julekugler men også flot julepynt og juletræspynt. Vores vareudvalg af gammeldags julepynt, moderne julepynt, sjovt julepynt – ja al slags julepynt giver dig ideer og inspiration til din jul og hvordan du kan pynte op til jul i dit hjem. Køb julepynt til dit juletræ her. Vi har juletræspynt til enhver smag og stil, uanset om du ønsker gammeldags julepynt, nostalgisk julepynt, retro julepynt, moderne julepynt eller julepynt i de helt nye og trendy farver.
Vi har også de smarte små metalkroge, som gør det nemt at hænge julekuglerne på juletræet. Du kan få dem i sølv, guld og grønne alttiljul.dk/?s=metalkroge
Julekugler bruges også til andet end at hænge på juletræet. Man kan også hænge dem op i vinduerne, så de pynter både når man ser dem inde- og udefra. Det er også meget dekorativt at hænge en troldegren op, evt. med en lille batteri lyskæde på, og så pynte troldegrenen med julekugler i forskellige farver og størrelser. Julekugler er også fine som pynt til juledekorationer eller adventskranse.

Yderligere information

Vægt 0,13 kg
Placering

05-04-04

Du kunne også være interesseret i...

  • Tilbud julekugle figur som rød gammeldags brandbil 2 styk i æske

    Julekugle figur i glas, eksklusive røde brandbiler, 2 stk.

    50,00 DKK
DanishGerman