Tilbud

Julekugler glas Ø 3 cm., GULD med danske flag 4 stk. – juletræspynt

30,00 DKK

Julekuglerne har en diameter på 3 cm. Glaskuglerne til f.eks. dit juletræ har mat guld farvet overflade. De er dekoreret med en guld glimmer streg hele vejen rundt samt med flotte røde og hvide Dannebrogs flag, som er malet på. Æsken, som måler 6 x15 cm., indeholder disse 4 stk. julekugler, som ligger i en formstøbt bund, som også er meget praktisk at opbevare juleglaskuglerne i til det bliver juletid igen. Julekuglerne kan f.eks. hænge på dit juletræ. De har en metalring samt en guld snor i toppen til brug for ophængning.

KANON TILBUD: KØB dem her til under halv pris af normal prisen !!

På lager

Beskrivelse

KANON TILBUD. Køb julekugler til under halv pris !! Pynt op til jul med disse eksklusive julekugler i guld med Dannebrog. Julekugler med danske flag, som glaskuglerne er dekoreret med, er traditionel gammeldags dansk julepynt. Disse julekugler vil pynte i alle hjem og på alle slags juletræer, men vil også være perfekte at give i gave, julegave eller måske som værtindegave.
Leder du efter nye julekugler eller sjove julekugle figurer, så har du fundet det rigtige sted. Find lige netop den julekugle eller den sjove figur, som du ønsker dig her. Julekugler og formstøbte julefigurer i glas bruges mest til at hænge på juletræet, men julekugler og andre glasfigurer i alle størrelser bruges også til at hænge op i vinduer og som pynt i juledekorationer og adventskranse. Men der findes ikke noget smukkere end et juletræ med pynt og juletræslys. I toppen af juletræet sidder julestjernen og rundt omkring på juletræet hænger den juletræspynt, som du har tradition for at bruge som pynt på dit juletræ. Det kan være trommer, engle, flagranker, juleguirlander, juletræskugler, juleornamenter, flettede julehjerter og flettede julestjerner. Derudover er de klassiske julekugler en meget populær juletræspynt, og både julekugler i glas og julekugler i plastik anvendes på juletræer. Her på webshoppen Alttiljul.dk har vi ét af Danmarks største udvalg af julekugler. Vi har et kæmpe sortiment af julekugler i plastik både med dekoration og ensfarvede julekugler alttiljul.dk/produkt-kategori/juletraespynt-til-juletraeet/kugler-i-glas-og-plastik-i-mange-stoerrelser-og-farver/julekugler-i-plastik/ og vi har et kæmpe udvalg af glaskugler til jul også både med dekoration og som ensfarvede julekugler alttiljul.dk/produkt-kategori/juletraespynt-til-juletraeet/kugler-i-glas-og-plastik-i-mange-stoerrelser-og-farver/julekugler-i-glas/
Her på Alttiljul.dk kan du købe dekorerede julekugler i forskellige populære serier af julepynt som f.eks. Christmas Moments og Apoteker Nissen. Disse typer julekugler findes både som plastikkugler og som glaskugler. Derudover finder du på vores webshop mange andre forskellige pakninger af julekugler med dekoration. Du finder sjove julekugler, anderledes julekugler, traditionelle julekugler, julekugle figurer og vi har ry for at sælge billigt julepynt og billige julekugler men også flot julepynt og juletræspynt. Vores vareudvalg af gammeldags julepynt, moderne julepynt, sjovt julepynt – ja al slags julepynt giver dig ideer og inspiration til din jul og hvordan du kan pynte op til jul i dit hjem. Køb julepynt til dit juletræ her. Vi har juletræspynt til enhver smag og stil, uanset om du ønsker gammeldags julepynt, nostalgisk julepynt, retro julepynt, moderne julepynt eller julepynt i de helt nye og trendy farver.
Vi har også de smarte små metalkroge, som gør det nemt at hænge julekuglerne på juletræet. Du kan få dem i sølv, guld og grønne alttiljul.dk/?s=metalkroge
Julekugler bruges også til andet end at hænge på juletræet. Man kan også hænge dem op i vinduerne, så de pynter både når man ser dem inde- og udefra. Det er også meget dekorativt at hænge en troldegren op, evt. med en lille batteri lyskæde på, og så pynte troldegrenen med julekugler i forskellige farver og størrelser. Julekugler er også fine som pynt til juledekorationer eller adventskranse.

Yderligere information

Vægt 0,17 kg
Placering

05-04-02

Du kunne også være interesseret i...

  • Tilbud julekugler små sølv i glas med flethjerter til under halv pris

    Julekugler glas Ø 3 cm., SØLV med flet hjerter, 4 stk. – juletræspynt

    30,00 DKK
  • Tilbud julekugler små hvide glas med danske flag til under halv pris

    Julekugler glas Ø 3 cm., hvide med danske flag 4 stk. – juletræspynt

    30,00 DKK
DanishGerman