Tilbud Udsolgt

Julekugler i plastik Ø57 mm. SAFFRON mix af 6 slags, 24 stk. til juletræ

40,00 DKK

Denne pakke plastik julekugler indeholder ialt 24 stk. med forskellige flotte overflader.
Snore medfølger.
Saffron farvet plastikkugler til juletræet og troldgrene. Diameter 5,7 cm. Forskellige overflader og mønstre.
Plastikkuglerne holder bedre end glaskugler. De kan for det meste holde til at blive tabt på gulvet.
Vi har et kæmpe udvalg af julekugler her på webshoppen.
Pynt dit juletræ med disse julekugler og dit juletræ vil give den perfekte julestemning. Vælg èt farvetema eller mix med de andre farver vi også sælger.
Julekugler i plastik er mere holdbare og går ikke så let i stykker, så de er mere sikre i brug overfor børn og dyr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 248968 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

UHØRT LAV PRIS på denne boks med 24 stk. saffron farvede plastik julekugler med forskellige flotte overflader. KUN 2,50 kr. pr. kugle. Se vores KÆMPE UDVALG af juletræspynt og julekugler i plastik til juletræ og julepynt. Vi har købt et kæmpe restparti af julekugler i plastik, og kan derfor sælge 1. klasses varer til UHØRT LAVPRIS!
Det største udvalg af plastik julekugler som julepynt til billige priser finder du her. F.eks. denne boks med mix af 16 stk. grønne julekugler diameter 6 cm.
På de fleste juletræer rundt om i de danske hjem hænger der julekugler som julepynt på juletræet. Nogle vælger at pynte deres juletræ med den samme farve julekugler på hele juletræet, måske fordelt over flere forskellige størrelser, og andre vælger at pynte deres juletræ med julekugler med dekoration på, og måske en blanding af hjemmelavede julekugler, gamle julekugler og nye moderne julekugler. Her på hjemmesiden har vi et kæmpe udvalg af plastik julekugler alttiljul.dk/produkt-kategori/juletraespynt-til-juletraeet/kugler-i-glas-og-plastik-i-mange-stoerrelser-og-farver/julekugler-i-plastik/
Du kan købe sortimenter i forskellige farver, hvor overfladerne på julekuglerne er forskellige. Der kan være julekugler der ligner golfbolde, julekugler med glimmer, julekugler med hulmønster og matte og blanke julekugler. Du kan også købe æsker, hvor alle julekuglerne i æsken er ens. Vi har store julekugler i plastik med diameter helt op til 25 cm.
Julekugler i plastik er mere holdbare end andre julekugler. Plastikjulekugler kan oftest holde til at blive tabt på gulvet. Derfor er plastik julekugler en god ide, hvis man han mindre børn og kæledyr i hjemmet, som f.eks. hund og kat. Fordi julekugler i plastik ikke går så let i stykker, har man ikke samme risiko for skår og splinter på gulvet, hvis man er uheldig at tabe en julekugle.
Mindre skønhedsfejl kan i sjældne tilfælde forekomme.
Julekugler i plastik kan også anvendes udendørs, men man skal forvente at de mister noget af farven ved udendørs ophold i flere måneder.
Julekugler bruges også til andet end at hænge på juletræet. Man kan også hænge dem op i vinduerne, så de pynter både når man ser dem inde- og udefra. Det er også meget dekorativt at hænge en troldegren op, evt. med en lille batteri lyskæde på, og så pynte troldegrenen med julekugler i forskellige farver og størrelser. Julekugler er også fine som pynt i en juledekoration eller en adventskrans. Til at bruge i juledekorationer har vi også hjerter, stjerner, kogler og mange andre figurer. Kig dig omkring her på siden og vælg lige det, som du allerbedst kan lide. Husk du kan få dine valgte varer leveret lige til døren – og det kan ske hele året rundt. Nemmere kan det ikke være.
Vi har også et kæmpe udvalg af ensfarvede julekugler og julekugler med dekoration i glas. Du kan se udvalget her alttiljul.dk/produkt-kategori/juletraespynt-til-juletraeet/kugler-i-glas-og-plastik-i-mange-stoerrelser-og-farver/julekugler-i-glas/

Yderligere information

Vægt 0,26 kg

Du kunne også være interesseret i...

 • Tilbud plastik julekugler med forskellige overflader 24 stk. grøn ø6

  Julekugler i plastik Ø57 OLIVEN GRØN, mix af 6 slags, 24 stk. til juletræ

  40,00 DKK
 • Tilbud plastik julekugler med forskellige overflader 24 stk. bordeaux ø6

  Julekugler i plastik Ø57 BORDEAUX mix af 6 slags, 24 stk. til juletræ

  40,00 DKK
 • Tilbud plastik julekugler med forskellige overflader 24 stk. perlemor beige ø6

  Julekugler i plastik Ø57 PERLEMOR mix af 6 slags, 24 stk. til juletræ

  40,00 DKK
DanishGerman