Julesok i hessian med Nis Family – sjov julepynt til børn. Til pakker.

39,00 DKK

Nis Family julesok til gaver. Nostalgisk julestrømpe i hessian / hør stof med Nis Family, nissemor og nissefar.
Flot julesok i sækkelærred med påtrykt Nis Family, hvor nissemor strækker nissefar kærligt i skægget.
Julegavesokken er 44 cm. lang og en diameter på 25,5 cm.
En perfekt julesok til børnenes kalendergaver og adventsgaver. Nisserne på denne julegavesæk er fra nisseserien Nis Family. Denne type hør stof minder meget om det gammeldags sækkelærred / hessian, som sække var lavet af i gamle dage.

På lager

Varenummer (SKU): 45001527 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Er du den fantastiske og gavmilde mor, bedstemor, moster eller faster som laver mange pakkekalendere til børnene, så se denne nemme idé til hvad gaverne kan puttes i. Denne flotte julesok i sækkelærred med de hyggelige Nis Family, hvor nissemor strækker nissefar kærligt i skægget.
Her på hjemmesiden alttiljul.dk finder du mange forskellige varer som er perfekte som kalendergaver til pakkekalender og adventsgaver til børn og voksne. Du kan gøre det i god tid inden jul, så du undgår stress og jag, for at få alle de små pakker bragt i orden. Og det er nemt at bestille online og få varerne sendt enten til din hjemmeadresse, din arbejdsplads eller til en af de mange GLS pakkeshops, som findes rundt om i landet. På den måde undgår du også, at dine børn ser hvad du køber. Du kan i al hemmelighed gøre dine indkøb og få dem tilsendt og gemt af vejen, så dine børn ikke opdager, hvad du har købt til dem. Se f.eks. det kæmpe udvalg vi har af sjove julespil til alle aldre. Der er lige fra ”SOFUS” spillet (spilles som SortePer), adskillige udgaver af vendespil / huskespil til de lidt mere avancerede spil som ”Julius´s Juleby” (en slags Matador-spil for børn) og ”Nissemor med slaw i” (kendes også som Bedstemor med slaw i) alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/julespil-og-hobby/
Hobbyartikler er også altid et hit som kalendergave til børnene. Vi har mange forskellige hobbyposer, stjernestrimler, klippeark med kravlenisser og kræmmerhuse og meget meget mere.
Skal du lave pakkekalender til voksne finder du også her på hjemmesiden alttiljul.dk mange forskellige muligheder for gaveindkøb til kalendergaverne. Du kan tage et kig på siden med meget forskelligt julepynt
alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/julepynt/ Der kan du bl.a. finde juletændstikker, juleservietter, juledug, nostalgiske vinylfigurer til vinduet, sjove nissehuer og meget meget mere.
Flotte stearinlys til jul er også en vare, som er perfekt til pakkekalenderen til en voksen person
alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-lys/
Kig dig omkring i vores julewebshop alttiljul.dk hvor du kan købe alt i julepynt og stearinlys til din jul.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Placering

06-05-02

DanishGerman