Julesok til gaver med PINGVIN. Gavesok til kalendergaver. BILLIG

20,00 DKK

Julesok til gaver i filt stof med motiv af pingvin med nissehue. Mange flotte detaljer.
45 cm. lang. Bredde 20 cm. i top.
Flot gavesok til billig pris til jul til mange spændende kalendergaver.

På lager

Varenummer (SKU): 5422P Kategorier: , , ,

Beskrivelse

KANON TILBUD på flot julesok med sød jule pingvin i filt til mange spændende kalendergaver. Julesok til gaver, kaldes også gavesok til julegaver. Det kan være små kalendergaver, som julemanden lægger i julesokken om natten. Det kan også være lidt større gaver fra julemanden, som lægges i børnenes gavesok som adventsgave de 4 adventssøndage op til juleaften.
En flot julesok vil altid være et kæmpe hit hos børn og barnlige sjæle. Børnene vil elske at kigge efter gaver i deres gavesok hver morgen i december måned, for at se om julemanden eller nissen har været med en gave til dem.
Hæng børnenes julesok op i køkkenet eller i stuen, så du også kan glæde dig over børnenes begejstring, når de skal kigge i gavesokken og finde dagens kalendergave. Her på webshoppen Alttiljul.dk har vi altid mange forskellige gavesokker til jul at vælge imellem og i mange prisklasser. Hos os kan du finde julesokker til billig pris. Se dem alle her alttiljul.dk/?s=julesok
Her på hjemmesiden alttiljul.dk finder du også mange forskellige varer som er perfekte som kalendergaver til pakkekalender og adventsgaver til børn og voksne. Du kan gøre det i god tid inden jul, så du undgår stress og jag, for at få alle de små pakker bragt i orden. Og det er nemt at bestille online og få varerne sendt enten til din hjemmeadresse, din arbejdsplads eller til en af de mange GLS pakkeshops, som findes rundt om i landet. På den måde undgår du også, at dine børn ser hvad du køber. Du kan i al hemmelighed gøre dine indkøb og få dem tilsendt og gemt af vejen, så dine børn ikke opdager, hvad du har købt til dem. Se f.eks. det kæmpe udvalg vi har af sjove julespil til alle aldre. Der er lige fra ”SOFUS” spillet (spilles som SortePer), adskillige udgaver af vendespil / huskespil til de lidt mere avancerede spil som ”Julius´s Juleby” (en slags Matador-spil for børn) og ”Nissemor med slaw i” (kendes også som Bedstemor med slaw i) alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/julespil-og-hobby/
Hobbyartikler er også altid et hit som kalendergave til børnene. Vi har mange forskellige hobbyposer, stjernestrimler, klippeark med kravlenisser og kræmmerhuse og meget meget mere.

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Placering

06-05-03

Du kunne også være interesseret i...

  • julesok i rød filt med motiv af rensdyr hoved og andre julefigurer

    Julesok til gaver med RENSDYR. Gavesok til kalendergaver. BILLIG

    20,00 DKK
DanishGerman