Tilbud

Juletræer, 2 stk. grønne med farvet lyskæde til nisselandskab til jul

82,00 DKK

Kunstige grønne juletræer sne og med farvet lyskæde. Højde 15 cm med fod og en diameter på 6 cm. Til julelandskab og kan bruges som tilbehør til nissedøre og som julepynt i huset. Plastik juletræet har påmonteret en lille LED lyskæde som kan lyse ved hjælp af 2 stk. AA batterier (eksl.) Har tænd og sluk knappen på batteriæsken. Juletræerne er lavet af hvid plastik med hvid kunstigt sne drysset over. Juletræerne står på en plastikfod.

På lager

Beskrivelse

Nisselandskab, snelandskab, julelandskab – En af de faste juletraditioner i mange familier. Nye figurer og tilbehør til årets nisselandskab finder du her. Stor webshop og nisse-shop med alt til jul.
Elsker du at lave julelandskab og nisselandskab, så kan du her på siden finde alt tilbehør og figurer dertil. Små julefigurer, kunstige juletræer, pladevat, kunstig sne, gadelamper og meget mere. Køb det billigt og på ét sted det hele.
En dejlig gammeldags tradition er at lave nisselandskab og det er nemt og hyggeligt at lave, når man har anskaffet sig de forskellige figurer og andet tilbehør, som man vil anvende i sit julelandskab. Når først nisselandskabet er på plads, med de forskellige figurer man har valgt at bruge, så er det helt sikkert at julestemningen kommer og julehumøret er på sit højeste. Der er rigtig mange måder man kan lave sit nisselandskab på. Man kan vælge at bruge pladevat som underlag, som skal forestille hvidt sne alttiljul.dk/butik/pladevat-str-50-x-200-cm/ eller man kan drysse hvidt kunstigt sne ud på hylden, vindueskarmen eller hvor man nu har valgt at lave sit landskab alttiljul.dk/butik/kunstig-sne-100-g-meget-billig-loes-plastik-sne/ Både pladevat og kunstigt sne kan du købe i mange forskellige portions størrelser her på webshoppen alttiljul.dk.
Når det hvide underlag er lagt på plads, kan du begynde at indrette dit julelandskab med forskellige julefigurer. Vi har et væld af muligheder for nissefigurer og nissefamilier, som kan bruges til julelandskab. Udover denne viste Nissefamilie, kan man vælge en nissefamilie som de populære babynisser alttiljul.dk/produkt-kategori/nisseshop/babynisser/ hvor der findes utrolig mange varianter af nissefigurer. Man kan også vælge de gode gammeldags og nostalgiske Bramming nisser til dit julelandskab alttiljul.dk/produkt-kategori/bramming-nisser/ og du kan vælge at sætte små huse, kunstige juletræer, små gadelygter, kirker og meget andet i din juleby, helt efter dit eget ønske. Vi har rigtig mange ideer til tilbehør til nisselandskab her alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/julefigurer/
At hygge sig med børnene eller børnebørnene for at lave julelandskab er virkelig kvalitetstid for familien. Og når landskabet er færdigt, kan man sammen med børnene digte julehistorier om nisserne, som bor i julelandsbyen.
Lav en juletradition i familien om, at julelandskabet skal laves inden december måned. Brug derefter de 4 adventssøndage til at samles omkring nisselandskabet og lad børnene fortælle med deres fantasti, hvad de tror der sker i nissernes verden. Børn har en dejlig fantasi, og når det drejer sig om nisser og jul, så vil du blive overrasket over, hvad de kan finde på af sjove historier. Og nisserne – de elsker at samle store og små i juletiden, når deres nisselandskab skal findes frem og danne rammen om en del af familiens julehygge.
Juletræ med hvid sne i plastik, med flad fod til at stå på. Flot juletræ til snelandskab i vinduet eller på hylden. Vi har også juletræer uden sne og i mange størrelser, både med og uden LED lys. Grene som en børste.

Yderligere information

Vægt 0,12 kg
Placering

05-01-05

Du kunne også være interesseret i...

  • Tilbud små grønne juletræer med lyskæde med hvidt lys

    Kunstige grønne juletræer 2 stk med batteri LED lys . 15 cm. høje

    59,00 DKK
DanishGerman