Tilbud

Juletræsfod, natur træ som kryds model – op til 2,3 m.

248,00 DKK

Juletræsfod i gammeldags kryds model facon. Denne juletræsfod kan bruges til alle slags juletræer op til 2,3 m. i højden.
Trækrydset er lavet af massivt fyrretræ i natur farve. Juletræsfoden måler 40 x 40 cm.
Metalrøret, som juletræets stamme skal sættes ned i, har en diameter på 9 cm og en højde på 12,5 cm.
Røret er faktisk en beholder, som kan indeholde 1 liter vand, så du har mulighed for at vande
dit juletræ, for at forlænge juletræets friskhed og mindske risikoen for, at juletræet smider nålene for tidligt.
Juletræet fastgøres i juletræsfoden ved hjælp af de 3 stabiliserende skruer.
For at gøre det nemmere at opbevare juletræsfoden til dit juletræ, når det ikke er i brug, er
krydset opdelt i to lige stykker træ, som samles og spændes sammen samtidig med, at metalrøret skrues
på juletræsfoden. Skruer og samlevejledning medfølger i kassen.
Juletræsfoden vejer 1,5 kg.

På lager

Varenummer (SKU): 22051005 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Når du skal vælge den rigtige juletræsfod til dit juletræ, skal du kende højden på dit juletræ. Vi har juletræsfødder, der passer til juletræer helt op til 5 meter i højden, og vi har mange forskellige modeller at vælge imellem. Vigtig information ved valg af den korrekte juletræsfod:
Pkt. 1: Jo højere dit juletræ er, jo tungere og bredere skal juletræsfoden være. Læs informationen ved den enkelte vare.
Pkt. 2.: Du skal også overveje om juletræsfoden skal have vandbeholder, så dit juletræ kan stå i vand. Det er en god ide, at vælge en juletræsfod, hvor du kan vande juletræet, da det forlænger juletræets friskhed og mindsker risikoen for at det taber nålene for tidligt.
Pkt. 3. Kontroller at juletræets stamme i bunden ikke er tykkere, end at det kan gå ned i juletræsfodens hul. På nogle juletræsfødder er der typisk et metalrør, som har en diameter, som skal passe med juletræsstammens diameter. På andre modeller af juletræsfødder er stammens diameter underordnet, idet juletræsfoden klemmer omkring stammen, og holder juletræet fast. Mange steder, hvor man køber sit juletræ, kan man få juletræets stamme tilspidset, så det passer ned i din juletræsfod. Denne ydelse giver vi bl.a. ganske GRATIS her på Øster Skovgård Julehandel, hvis du kommer her, og køber dit juletræ alttiljul.dk/varesortement/juletraeer/
Pkt. 4: Du skal vælge hvilket materiale din juletræsfod skal være lavet af. De fleste juletræsfødder er lavet af træ, metal eller plastik. Hvad synes du er pænest? Hvad passer bedst til dit hjem? Hvilken juletræsfod matcher til dit valg af juletræspynt eller dit juletræstæppe? alttiljul.dk/produkt-kategori/alt-til-juletraeet/diverse-til-juletraeet/
Du har helt sikkert brugt tid på at finde det helt perfekte juletræ til dit hjem, og du har helt sikkert også brugt tid på at vælge årets pynt til juletræet, så det står flot og strålende juleaften, lige nøjagtig som du gerne vil have det. Derfor er det også vigtigt, at du bruger tid på at vælge den helt rigtige juletræsfod til dit juletræ, så du ikke risikerer, at juletræet med al sin pynt, vælter omkuld juleaften.
En juletræsfod til store træer kan også anvendes til mindre juletræer.

Yderligere information

Vægt 1,8 kg
Placering

45-01-01

Du kunne også være interesseret i...

  • balanceholder til juletræslys på juletræet sølv farvet metal med kogle i bunden

    Lysholdere til juletræslys med kogle i bund ” SØLV “, 8 stk. til juletræet

    74,00 DKK
  • hvide selvslukkende stearinlys til juletræUdsolgt

    Juletræslys Hvide selvslukkende – til alle slags juletræer

    26,00 DKK
DanishGerman