Juletræsfod til juletræer op til 3 m., grøn plastik – med vandbeholder

228,00 DKK

Perfekt juletræsfod til større juletræer.
Denne juletræsfod er god til træhøjde for nordmannsgran og rødgran op til 3 meter.
Stamme diameter: op til 14 cm..
Juletræsfod med vandbeholder som kan rumme ca. 5,5 liter. Juletræet kan vandes og derved bevare glansen og friskheden.
Grøn plastik med 4 kraftige spændeskruer.
Diameter på juletræsfod 40 cm.

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): C150 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Få det perfekte juletræ, når du har valgt den rigtige juletræsfod. Få juletræet til at stå sikkert med den korrekte juletræsfod. Vi har juletræsfødder til alle størrelser juletræer.
Når du skal vælge den rigtige juletræsfod til dit juletræ, skal du kende højden på dit juletræ. Vi har juletræsfødder, der passer til juletræer helt op til 5 meter i højden, og vi har mange forskellige modeller at vælge imellem. Vigtig information ved valg af den korrekte juletræsfod:
Pkt. 1: Jo højere dit juletræ er, jo tungere og bredere skal juletræsfoden være. Læs informationen ved den enkelte vare.
Pkt. 2.: Du skal også overveje om juletræsfoden skal have vandbeholder, så dit juletræ kan stå i vand. Det er en god ide, at vælge en juletræsfod, hvor du kan vande juletræet, da det forlænger juletræets friskhed og mindsker risikoen for at det taber nålene for tidligt.
Pkt. 3. Kontroller at juletræets stamme i bunden ikke er tykkere, end at det kan gå ned i juletræsfodens hul. På nogle juletræsfødder er der typisk et metalrør, som har en diameter, som skal passe med juletræsstammens diameter. På andre modeller af juletræsfødder er stammens diameter underordnet, idet juletræsfoden klemmer omkring stammen, og holder juletræet fast. Mange steder, hvor man køber sit juletræ, kan man få juletræets stamme tilspidset, så det passer ned i din juletræsfod. Denne ydelse giver vi bl.a. ganske GRATIS her på Øster Skovgård Julehandel, hvis du kommer her, og køber dit juletræ alttiljul.dk/varesortement/juletraeer/
Pkt. 4: Du skal vælge hvilket materiale din juletræsfod skal være lavet af. De fleste juletræsfødder er lavet af træ, metal eller plastik. Hvad synes du er pænest? Hvad passer bedst til dit hjem? Hvilken juletræsfod matcher til dit valg af juletræspynt eller dit juletræstæppe? alttiljul.dk/produkt-kategori/alt-til-juletraeet/diverse-til-juletraeet/

Du har helt sikkert brugt tid på at finde det helt perfekte juletræ til dit hjem, og du har helt sikkert også brugt tid på at vælge årets pynt til juletræet, så det står flot og strålende juleaften, lige nøjagtig som du gerne vil have det. Derfor er det også vigtigt, at du bruger tid på at vælge den helt rigtige juletræsfod til dit juletræ, så du ikke risikerer, at juletræet med al sin pynt, vælter omkuld juleaften.
En juletræsfod til store træer kan også anvendes til mindre juletræer.

Yderligere information

Vægt 2 kg
Placering

45-01-02

Du kunne også være interesseret i...

  • Tilbud grøn plastik juletræsfod til juletræ op til 2,3 meter

    Juletræsfod til juletræer, grøn plastik – til træer op til 2,3 m.

    198,00 DKK
DanishGerman