Udsolgt

Juletræslys røde selvslukkende – til alle slags juletræer

22,00 DKK

Juletræslys som er selvslukkende. I den nederste cm. af et selvslukkende stearinlys er der ingen væge, hvorved lyset går ud af sig selv.
Diameter 1,2 cm.
Røde
20 stk i pakken.
Højde 11 cm.
Brændetid ca. 1,5 timer.

Ikke på lager

Beskrivelse

Med selvslukkende lys på dit juletræ, slipper du for at være bekymret for at juletræslysene brænder ned og antænder juletræet. I den nederste cm. af et selvslukkende stearinlys er der ingen væge, hvorved lyset går ud af sig selv.
Igennem flere generationer har det været en tradition at have levende lys på juletræet juleaften. Med disse flotte hvide juletræslys skaber du den helt rigtige juleatmosfære i dit hjem.
Du kan her købe de perfekte juletræslys i både ren stearin og de selvslukkende juletræslys.

Når du skal have stearinlys tændt på dit juletræ, er det vigtigt at du har de rigtige lysholdere til juletræslysene.
Traditionelle lysholdere til juletræslys samt unikke juletræslysholdere finder du her på siden, hvor vi har alt til jul og alt til dit juletræ.
Vi har mere end 25 års erfaring med salg af julepynt.

Her på webshoppen kan du vælge mellem mange forskellige modeller juletræs lysholdere og vi har meget billige priser.

Levende lys på juletræet begyndte i Danmark i starten af 1800 tallet, og rigtig mange danskere vil stadig have levende stearinlys på juletræet, når der skal danses om juletræet juleaften.
Lysholdere og juletræslys er en af vore specialer, og af modeller som vi kan tilbyde her på webshoppen kan nævnes: – lysholdere med kugle i “sølv” – lysholdere med kugle i “guld” – lysholdere med kugle i “stål” – lysholdere med fantastisk sød kogle i “guld” – lysholdere med fantastisk sød kogle i “sølv” – lysholdere med fantastisk sød kogle i “champagne” – lysholdere med julefigurer i bunden – lysholdere med klips til at klemme på grenen på juletræet.
Du kan se hele vores udvalg her alttiljul.dk/produkt-kategori/alt-til-juletraeet/lysholdere-og-lys/

Lysholderne kan variere i holderens diameter, men alle kan bruges til det almindelige juletræslys som måler 1,2 cm. i diameter. Juletræslys som er selvslukkende kan du købe i rød og hvid her på hjemmesiden, og juletræslys i 100% ren stearin kan købes i hvid.

Søger du efter juletræspynt til dit juletræ? Her på siden finder du alt indenfor topstjerner, julekugler, engle, flag, lysholdere, juletræstæppe og alt til jul. Når det er tid for at pynte juletræ, er der mange traditioner med juletræspynt rundt om i de danske hjem. For nogle er det den nostalgiske juletræspynt som hænges på juletræet, og andre kan lide at finde nyt og moderne juletræspynt til at hænge på juletræet. Der er helt frit valg for hvilken slags julepynt, man ønsker at pynte op med. Hver familie har ofte sin helt egen tradition med julepynt og juletræspynt

Yderligere information

Vægt 0,21 kg
DanishGerman