Juletræslysholder med klemme, sølv – 10 stk. i æske til juletræslys

34,00 DKK

Klemme lysholdere til juletræet , som passer til alle slags juletræslys.
10 stk. sølvfarvet metal blomster, der ligner åkander med en diameter på 3,5 cm.
Klemmes fast på juletræets grene ved hjælp af clipsen under selve holderen til juletræslyset.
Lamellerne, som holder lyset fast, kan trykkes let indad, inden stearinlyset presses i.
På den måde, kommer lamellerne til at stramme godt rundt om juletræslyset, og holder det fast og på plads. Denne model hedder S på billedet.

På lager

Varenummer (SKU): 99991691S Kategorier: , ,

Beskrivelse

Rigtig flot juletræslys holder der clipses fast på træet med clipsen, som en slags tøjklemme. Denne lysholder fylder ikke så meget som en aflang hængende lysholder. Lille og elegant lysholder som giver god plads på juletræet. Denne model af lysholder til juletræet er gode at bruge på de nederste grene på juletræet, så der er plads til julegarver under juletræet.
Klemme lysholderne fåes også i guld..
Traditionelle lysholdere til juletræslys samt unikke juletræslysholdere finder du her på siden, hvor vi har alt til jul og alt til dit juletræ. Mere end 25 års erfaring med salg af julepynt.
Disse lysholdere til juletræslys er traditionelle, enkle og fungerer rigtig godt. Her på webshoppen kan du vælge mellem mange forskellige modeller juletræs lysholdere og vi har meget billige priser.
Levende lys på juletræet begyndte i Danmark i starten af 1800 tallet, og rigtig mange danskere vil stadig have levende stearinlys på juletræet, når der skal danses om juletræet juleaften.
Lysholdere og juletræslys er en af vore specialer, og af modeller som vi kan tilbyde her på webshoppen kan nævnes: – lysholdere med kugle i “”””sølv”””” – lysholdere med kugle i “”””guld”””” – lysholdere med kugle i “”””stål”””” – lysholdere med fantastisk sød kogle i “”””guld”””” – lysholdere med fantastisk sød kogle i “”””sølv”””” – lysholdere med fantastisk sød kogle i “”””champagne”””” – lysholdere med julefigurer i bunden – lysholdere med klips til at klemme på grenen på juletræet. Du kan se hele vores udvalg her alttiljul.dk/produkt-kategori/alt-til-juletraeet/lysholdere-og-lys/
Lysholderne kan variere i holderens diameter, men alle kan bruges til det almindelige juletræslys som måler 1,2 cm. i diameter. Juletræslys som er selvslukkende kan du købe i rød og hvid her på hjemmesiden, og juletræslys i 100% ren stearin kan købes i hvid.
Vi er også eksperter i alt andet slags juletræspynt. Vi har mere end 25 års erfaring med pynt til juletræ og har et kæmpe udvalg af julekugler, guirlander, topstjerner, juletræstæpper, stjernestrimler, flettede julehjerter, trommer, fugle til juletræet og meget mere. Tag et kig her via linket, og se om vi ikke har det julepynt, som du kunne tænke dig alttiljul.dk/produkt-kategori/alt-til-juletraeet/se-alle-varer/
Søger du efter juletræspynt til dit juletræ? Her på siden finder du alt indenfor topstjerner, julekugler, engle, flag, lysholdere, juletræstæppe og alt til jul. Når det er tid for at pynte juletræ, er der mange traditioner med juletræspynt rundt om i de danske hjem. For nogle er det den nostalgiske juletræspynt som hænges på juletræet, og andre kan lide at finde nyt og moderne juletræspynt til at hænge på juletræet. Der er helt frit valg for hvilken slags julepynt, man ønsker at pynte op med. Hver familie har ofte sin helt egen tradition med julepynt og juletræspynt.
Hvis man tænker nostalgisk juletræspynt så er julehjertet og kræmmerhuse noget af det mest nostalgiske og danske julepynt vi har. Julehjerter og kræmmerhuse hører man om i gamle julesange, som ”Juletræet med sin pynt, hvor der i vers 2 står følgende:
”Hjerter klippet med en saks,
af den fingernemme slags.
Kræmmerhus med krøllet hank,
som så let får en skavank.
Kurve, kugler, fugle, flag,
Op og ned og for og bag”.
Som gammeldags juletræspynt skal man også huske flagranker, trommer, engle og ikke mindst de hjemmelavede flettede papir stjerner. Flagranker med det danske flag kan føres helt tilbage til tiden omkring krigen i 1864, hvor dele af Danmark, var kommet under tysk styre. I samme periode blev det også meget populært at hænge trommer på juletræet – igen for at symbolisere fædrelandskærligheden til Danmark. Hvide engle på juletræet samt stjerner, evt. flettet af hvide papirstrimler hører til kategorien kristent julepynt. Englene, som hænges på juletræet symboliserer Englen Gabriel, som gav Jomfru Maria budskabet om, at hun skulle føde Jesus. Stjerner på juletræet symboliserer Bethlehems stjernen, som lyste på himlen og stalden, hvor det lille Jesus barn var født. Du kan her se et kæmpe udvalg af nostalgisk og gammeldags juletræspynt, som kan købes her på webshoppen alttiljul.dk/produkt-kategori/alt-til-juletraeet/diverse-til-juletraeet/
Julekugler i glas er også populært og nostalgisk juletræspynt og senere er også julekugler i plastik kommet til. Der findes mange varianter af julekugler i glas og plastik og du kan vælge lige den farve eller de farver, som du ønsker alttiljul.dk/produkt-kategori/alt-til-juletraeet/kugler-i-glas-og-plastik-i-mange-stoerrelser-og-farver/

Yderligere information

Vægt 0,14 kg
Placering

01-04-05

DanishGerman