Udsolgt

Juletræsstjerne 3D guld – champagne – topstjerne til juletræet

120,00 DKK

Smuk stjerne til juletræets top, som ses 360 grader rundt om juletræet . Lys guld, eller champagne farvet. Juletræsstjernen har en spiral, således at det er nemt bare at sætte stjernen i juletræets top. Topstjerne til juletræet er en dansk traditionel julepynt.
Stjerne til juletræet af metal. Meget elegant tredimensionel stjerne. Stjernen ændrer sig, som man går rundt om træet, da den har forskellige sider krydset ind i hinanden. Meget flot! Højde fra top til monteringsbund: 31,5 cm.
Juletræsstjerne som passer til alle størrelser juletræer.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 99991572 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Topstjerner til juletræ finder du her. Meget stort udvalg af billige topstjener i metal og plastik. Denne meget smukke topstjerne med 3D effekt er meget populær og tilmed meget billig i pris. Denne stjerne til juletræstop vil skabe julestemning i dit hjem, når den sidder i toppen af dit juletræ. Igennem tiden har der været forskellige traditioner for, hvad man har sat i toppen af juletræet. I “Peters Jul” nævnes det, at der sidder en stork i træts top, og sidenhen har der været tradition for både engle og spir. AT der i de fleste danske hjem er tradition for en stjerne i juletræets top skyldes selvfølgelig Betlehems stjernen, som lyste over stalden hvor Jesus blev født. Den lysende stjerne på himlen ledte de 3 Visemænd til Bethelem, som der står beskrevet i juleevangeliet i Mathæus evangeliet i Biblen. Topstjerner og alt slags julepynt til juletræer. Den store stjerne på toppen af træet er som prikken over i´et, og du finder det største udvalg af topstjerner til juletræer her. Meget stort udvalg af billige topstjener i metal og plastik i mange farver og meget flotte glas topspir til juletræ. Topstjernen på juletræet er noget alle mennesker ser og lægger mærke til, og derfor skal du vælge lige nøjagtig den topstjerne eller det topspir, som du bedst kan lide. Her på Alttiljul.dk kan du købe flotte og billige topstjerner. Vi har topstjerner i plastik i mange forskellige farver, og topstjerner i metal. Det kan være at du gerne vil have at topstjernen skal passe i et farvetema på juletræet. Det kan også være at du har tradition for en topstjerne i sølv eller en topstjerne i guld. Her på webshoppen har vi et kæmpe udvalg af topstjerner og alt julepynt til juletræ til meget billige priser. Nem bestilling og hurtig og billig levering til din dør eller pakkeshop.

Yderligere information

Vægt 0.25 kg
DanishGerman