Tilbud

Julius 2 i 1 julespil – Klassisk Sorte Per og vendespil med Nissen Julius

20,00 DKK

51 spillekort og spilleregler. Kortene måler 8 x 11,5 cm. Spillet kan også bruges som vendespil. Spil det klassiske SortePer spil med dine børn eller børnebørn, men nu som et julespil med Julius nissen og hele hans familie. Hvem sidder med katten SOFUS tilsidst? Et sjovt og underholdende spil for alle aldre. Brug det evt. som kalendergave, hvis du laver julekalender med gaver til børnene.

På lager

Beskrivelse

Julius 2 i 1 julespil – Det klassisk kortspil for børn Sorte Perspil og vendespil med Nissen Julius Sjovt og underholdende brætspil og kortspil til jul. Køb til billige priser her. Du kan hos os købe mange forskellige brætspil og kortspil til jul.
Vi har mange forskellige slags sjove og hyggelige julespil, som er gode ideer til kalendergaver, adventsgaver, pakkekalendergaver, værtindegaver, fødselsdagsgaver, pakkelegsgaver og mandelgaver. Kig dig omkring her på vores nisse-shop med alttiljul.dk
Skal du bruge et nyt sjovt brætspil til juledagene eller til mandelgave? Så har du fundet det rigtige sted at kigge. Her finder du de bedste brætspil til julens underholdning. Vi har mere end 25 forskellige brætspil og kortspil for alle aldre med jul som tema. Leder du efter spændende puslespil med julemotiv, så har vi puslespil i flere forskellige størrelser. Når familien skal hygge sig sammen i juletiden er det fantastisk at have et sjovt julespil, som man kan spille sammen. Brætspil er et hit og god underholdning for alle aldre, og her på webshoppen alttiljul.dk har vi et kæmpe udvalg af sjove julebrætspil. Tør du udfordre dit barn eller barnebarn i huskespil eller vendespil, hvor det går ud på at finde 2 ens billeder eller 2 billeder som passer sammen? Et 4 årigt barn er en knag til at huske ?? eller skal I spille Jule Ludo, hvor brættet og brikkerne er i juletema? Så vil julehumøret helt sikkert brede sig blandt deltagerne. Sjove spil til jul er gode som kalendergaver og adventsgaver. Skal man lave en billig pakkekalender til sit barn, er det en god ide at købe puslespil og dele brikkerne op i 24 gaver, så barnet får en eller flere brikker til puslespillet hver dag i december. Puslespilsbrikker kan puttes i kalenderposer som disse alttiljul.dk/butik/julekalender-poser-med-numre-1-24-2/ så kan det ikke gøres nemmere og billigere.
Mange af julespillene har Julius Nissen som temafigur. Nissen Julius og hans nissefamilie er en hyggelig julefigur, som går igen på mange af vores julevarer alttiljul.dk/produkt-kategori/juliusnisser/ .
Familiehygge på adventssøndage i december måned er noget vi alle ønsker os. Sneen daler udenfor vinduet – det er koldt og frost udenfor eller også er det regn og rusk. Familien sidder i stuen og hygger sig med varm kakao i hvert sit julekrus, kalenderlyset i juledekorationen er tændt og adventslyset er tændt. Det er lige netop sådan en dag at det er skønt at have et af de bedste julespil på markedet, som man kan underholde familien med. Se hele vores udvalg af spil til jul her alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/julespil-og-hobby/

Yderligere information

Vægt 0,25 kg
Placering

43-02-02

DanishGerman