Julius bageopskrifter samlet i bage- og malebog, Sjov bog med julebag.

29,00 DKK

Lækre julekager og julegodter kan laves efter opskrifterne i denne bog med julebageopskrifter. De populære Julius nisser har samlet de bedste opskrifter på deres julekager i dette hæfte. Opskrifterne er illusteret med flotte tegninger, som kan farvelægges som i en malebog, og sammen med opskrifterne er der symboler på ingredienserne, som hjælp til dem der skal bage julekagerne.
En perfekt bagebog til børn med opskrifter på lækker julebag.
Bogen er på 30 sider i A4 størrelse. Bogens forside og bagside er kraftigt karton og bogens sider er hvidt papir med sort tekst og sorte stregtegninger, som kan farvelægges.

Denne bagebog indeholder opskrifter på: haveregrynskugler, klejner, honninghjerter, julekagefigurer, pebernødder, jødekager, brændte mandler, vaniljekranse, æbleskiver, pandekager, brunkager, kardemommeboller, sukkerkringler samt bagerst i bogen en symboloversigt, så det er let at følge opskrifterne for både børn og voksne

På lager

Beskrivelse

Perfekt bog til børn med opskrifter på julebag og malebog. Julius siger “Nu skal vi bage og hygge os. Vi har samlet vores favorit julekager, så julen kan begynde med dejlige dufte. Sæt farve på tegningerne i bogen og lad julehyggen begynde”. Denne bagebog indeholder opskrifter på: haveregrynskugler, klejner, honninghjerter, julekagefigurer, pebernødder, jødekager, brændte mandler, vaniljekranse, æbleskiver, pandekager, brunkager, kardemommeboller, sukkerkringler samt bagerst i bogen en symboloversigt, så det er let at følge opskrifterne for både børn og voksne. Brug denne bog som kalendergave eller adventsgave, så falder der måske en smagsprøve på julekager af til dig.

Yderligere information

Vægt 0,15 kg
Placering

02-02-01

DanishGerman