Kagedåse, sæt af 2 dåser. “Christmas Moments”. Grå og lime med motiv

50,00 DKK

Kagedåsesæt. To dåser af mærket “Christmas Moments” hvor der i serien kan købes flere julevarer med samme motiv.
Blå/grå dåse der måler 20 cm i diameter og lime/grøn der måler 17 cm i diameter. Højden på kagedåserne er ca. 8 cm.
Begge metaldåser har forskelligt julemotiv. Når dåserne ikke bruges kan den lille stå indeni den store julekagedåse, så de ikke fylder for meget.

På lager

Varenummer (SKU): 27001275 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Til julens traditioner hører julebagningen og selvfølgelig skal julebagværket i rigtige julekagedåser. Hos os på Øster Skovgård har vi flere forskellige kagedåser med julemotiv. Der er intet der er mere hyggeligt end at bage til jul. Det er ofte en tradition at bage sammen med andre og med børn til jul. Hver familie har sine egne traditioner af julesmåkager som man plejer at bage. Og hvem har ikke haft følelsen at det ikke bliver rigtig jul uden duften af vaniljekranse eller de kogte klejner. Så breder julestemningen sig for alvor og minderne fra ens egen barndoms jul kommer frem. Den følelse vil man gerne viderebringe til sine egne børn. Man kan begynde tidligt med at skabe den tradition. Køb en kagedåse, der er barnets egen og start med de nemme pebernødder, og så er man i gang.
Hos Øster Skovgård kan du købe en masse forskellige varer i serien “Christmas Moments” og der kommer løbende nye til. Udover disse fine kagedåser, kan der fås servietter, krus, gavemærker og æsker til indpakning, stearinlys i glas, julepynt og julekugler. Der kommer i hele tiden nye ting du kan samle på i serien. Motiverne i serien er ofte nostalgiske med sne og hyggelige vinterlandskaber, nattemotiver i afdæmpede farver og fulde af stemning. Når du samler på serier, er det let at sammensætte pynten på bordet eller at holde en stil i forhold til gaveindpakning til jul. Du kan også supplere serien med andre serier, som vi også fører i vores sortiment.

Yderligere information

Vægt 0,34 kg
Placering

04-08-01

DanishGerman